gittigidiyor

ip tv dev ariş kanallar yerli yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bobom

Aktif Üye
ip tv dev arşiv

Ekli dosyalar

• tümkanallar 2400 adet.rar
    85.1 KB · Görüntüleme: 307

bobom

Aktif Üye
2400 kanal var güncel tabbi çalışmayan vardır içinde deneyinn

pentium

Aktif Üye
teşekkürler ..ses var görüntü gelmedi neden acaba...

esdas111

Aktif Üye
Usta bunu diğer siteden aldın bari emeği gecenlere teşekkür etsen iyi olmazmı idi acaba onu yapan benim fark etti isen

bobom

Aktif Üye
arkadaşım esat arkaddarım foruma yeni geldin sanırım sen beni tanıyan bilir arkadaşım siteye verdiğim ip tv ler benim diye bişi yazıyormu altında ben yaptım diye bişi yazıyormu burda interneen bulunan ip tv ler yazılımlar bilgiler paylaşılır başka sitelere kişilerle karıştırdırmayın şahsa özel yaplıan yazılımlarlar isim yazılır evt doğru diyosun sen yayınlamışın bunu başka biyerde teşşkür ederim kendin üşenmeden yaptıysan emeğine sağlık ama bilmiyorum seni hiç seven yok diğer yerde herkez küfür ediyor seni tanımıyorum ondan soruyorum ne dir senden bi sürü kişinin bukdar istemesi küfür etmesi merakımdan soruyorum nedir alıp veremedikleri

esdas111

Aktif Üye
beni sevmemelerinin sbebi dolandırıcılara kimseyi yedirtmediğim için fark etti isen o sitede ben bedava yayın sunarım bedava cccam sunarım bazı satıcıların işine gelmedi serverciler iş yapamaz duruma geldiler koto halo dm800 gibi dolandırıcıları ifşa ettim fark etmedinmi orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.