Hiç bilmiyorum, hiç paralı abonelik denemedim. 15 yıldır free serverla idare ediyorum. Zaten free ne açıyorsa paralı da aynı paketleri açıyor. Mesela 19.2'deki canalsat Fransa paketini ücretli de olsa cccamla açan duymadım. Sadece forever server açıyor sanırım.arkadaşım...gönülce...free iptv'yi uydu alıcı üzerindenmi seyretmeye çalışıyosun veyahut settopbox cihazıylamı izliyosun merak ettim...zira ben mevcut emektar uydu makinama internetten bulup yüklediğim 1 - 2 günlük kısa süreli free iptv linkleriyle idare ediyom ancak beleş yayın ne yazıkki çabuk patlıyabildiği için paraya kıyıp altı aylık server aboneliği satın almalıyım...!!!...şuğan piyasa durumu ney yani paralı abonelik en az kaç lira fiyattan başlıyo...!!!...![]()
Redroid s100 Android cihaz kullanıyorum ücretli Server de kullanıyorum burada paylaşılan serverlerden yükleyip onları da izlemeye çalışıyorum farklı iptv uygulamaları da kullanıyorum size benzer sorun yaşıyorum ücretlide pek kesilme donma olmuyor diğer severlerde o sorunu bende yaşıyorum. Benim merakım şu, bu donma sorunu cihazdan cihaza yada kullanılan uygulamalardan fark eder mi ?İnternetten bulduğum free m3u linklerindeki kanallar 30-40 sn. sonra kapanıyor ve kanal listesine geri gönüyor. Aynı linkleri pcde vlc playerda açtığımda 30-40 sn. sonra çok kısa kesilse de yine bağlanıp devam ediyor. iptv playerda da (e2iplayer) vlcdeki gibi davranması için ne yapmam gerekiyor acaba?
Bu dosyayı nasıl izliceziyi seyirler
http://uniplay.proxytv.in/get.php?username=416937707&password=4005774&type=m3ubu sekil dosya yokmuBu dosyayı nasıl izlicez