gittigidiyor

İp tv linkleri devamlı güncel

uyducu2010

Aktif Üye
atmaca1949ve cafi ustam sizler bu konuda en üst seviyedesiniz sizler iptv konusunda zirvedesiniz sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır

atmaca1949

Aktif Üye
atmaca1949ve cafi ustam sizler bu konuda en üst seviyedesiniz sizler iptv konusunda zirvedesiniz sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır

Estafurulah Sn @uyducu2010 abim hepimiz aynıyız yok birbirimizden farkımız bizim için sadece bir hobi sizlerin sayesinde bizler varız iltifatınıza ayrıca TEŞEKKÜRLER

uyducu2010

Aktif Üye
atmaca 1949 ustam eğer logonda yazıldığı gibiyse sen 70 yaşında ben 64 yaşındayım ben senin abin değil sen benim abim büyümsün saygılar sunarım

sozcan39

Aktif Üye
Sayın smin Bey, Sayın atmaca1949 Bey, Sayın uyducu2010 Bey, Sayın osmanke Bey, Sayın cafi Bey,
Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Sağ olunuz.

tarku

Aktif Üye
tüm ustalara arkadaşlara emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.