gittigidiyor

İp tv linkleri devamlı güncel

naak39

Aktif Üye
Spoyler virüs mü?

porsche75

Aktif Üye
arkadaşım...osman ağabey...rica ederim sadece çalışan ve stabil iptv linklerini paylaşın...sami birader ne demiş swediş hariç diğerleri patlakmış...dikkat edin...saygılar... :unsure:

nusrati

Aktif Üye
vpn isteyebilir.

〓〓〓 ÇAN SESİYLE UYANAN ULKELERDE KURBAN TELAŞI OLMAZKEN 〓〓〓
〓〓〓〓〓 EZAN SESİYLE UYANAN BU ULKEDE NOEL TELAŞI NEDEN 〓〓〓〓〓
Scan Date...: 16.12.2024
Host........: http://51.89.85.237:2086
User........: tolgahotur64
Pass........: nKZ7CvLj7U
Playlist1...: http://51.89.85.237:2086/get.php?username=tolgahotur64&password=nKZ7CvLj7U&type=m3u
Playlist2...: http://51.89.85.237:2086/get.php?username=tolgahotur64&password=nKZ7CvLj7U&type=m3u
Start.......: 10.01.2022
Expire......: 13.01.2025
Max.........: 1
Active......: 1
Live........: [TR | beIN SPORTS📺 TR | S SPORT📺 TR | TABII SPOR📺 TR | TIVIBU SPOR📺 TR | EXXEN SPORTS📺 TR | SPOR📺 TR | ULUSAL (4K)📺 TR | ULTRA HD (YUKSEK HIZ/TR SPOR)📺 TR | ULUSAL HD📺 TR | BOLGESEL📺 TR | HABER📺 TR | BELGESEL📺 TR | DSMART📺 TR | DINI KANALLAR📺 TR | DIGITURK📺 TR | TIVIBU📺 TR | SINEMA📺 TR | 7/24 SERIES📺 TR | COCUK📺 TR | MUZIK📺 DE-NATIONAL/REGIONAL📺 DE-SKY FILM📺 DE-CINEMA/SELECT📺 DE-SPORT📺 DE-DAZN SPECIAL📺 DE-MAGENTA SPORT📺 DE-RTL+ SPORT📺 DE-DYN SPORT📺 DE-KINDERKANAL📺 DE-DOKU/NEWS/KULTUR📺 DE-MUSIK📺 NL: NETHERLANDS📺 BE: BELGIUM📺 CH: Switzerland📺 HR: CROATIA📺 RU: Russia📺 DK: DENMARK📺 ALB: ALBANIA📺 MKD: MACEDONIA📺 FR: FRANCE📺 BG: BULGARIA📺 EX.YUG: Yugoslavya📺 GR: GREECE VIP📺 GR: GREECE📺 HU: HUNGARY📺 ES: SPAIN📺 PL: POLAND📺 IT: ITALY📺 USA: AMERICA📺 RO: Romanya📺 AZ: Azerbaijan📺 ARB: Arabic countries📺 KD: KURDI]
Vod1........: [DE | CINEMA VOD🎬 DE | KINDER CINEMA VOD🎬 DE | 4K FILME VOD🎬 DE | MARVEL FILME VOD🎬 DE | KLASSIKER FILME VOD🎬 TR-VOD | Aksiyon/Gerilim/Suc🎬 TR-VOD | Fantastik/Bilim-Kurgu🎬 TR-VOD | Komedi/Dram/Romantik🎬 TR-VOD | Korku/Gizem🎬 TR-VOD | YERLI SINEMA FILMLER🎬 TR-VOD | TRT FILMLER🎬 TR-VOD | EXXEN TV FILMLER🎬 TR-VOD | COCUK/ANIMASYON FILMLER🎬 TR-VOD | YESILCAM FILMLER🎬 TR-VOD | 4K TURKCE FILMLER🎬 TR-VOD | EFSANE FILMLER🎬 TR-VOD | WESTERN🎬 DIZI- PAZARTESI🎬 DIZI- SALI🎬 DIZI- CARSAMBA🎬 DIZI- PERSEMBE🎬 DIZI- CUMA🎬 DIZI- CUMARTESI🎬 DIZI- PAZAR🎬 TR | TV - SHOW´S VOD🎬 TR | SURVIVOR ALL STAR 2025🎬 TR | MASTERCHEF 2024🎬 NETFLIX FILM🎬 NETFLIX ANIME FILM🎬 NETFLIX DOCU REALITY FILM🎬 AMAZON PRIME FILM🎬 AMAZON PRIME ANIME FILM🎬 AMAZON PRIME DOCU REALITY FILM🎬 APPLE TV+ FILM🎬 APPLE TV+ ANIME FILM🎬 APPLE TV+ DOCU REALITY FILM🎬 DISNEY+ FILM🎬 DISNEY+ ANIME FILM🎬 DISNEY+ DOCU REALITY FILM🎬 NL | CINEMA VOD🎬 NL | KINDEREN CINEMA VOD🎬 OZET | TRENDYOL SUPERLIG MAC OZETLERI🎬 OZET | TRENDYOL 1. LIG MAC OZETLERI🎬 OZET | BUNDESLIGA MAC OZETLERI🎬 OZET | BUNDESLIGA 2. LIG MAC OZETLERI🎬 OZET | INGILTERE PREMIER LIG MAC OZETLERI🎬 OZET | FRANSA LIGUE 1 MAC OZETLERI]
〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓

osmanke

Aktif Üye
arkadaşım...osman ağabey...rica ederim sadece çalışan ve stabil iptv linklerini paylaşın...sami birader ne demiş swediş hariç diğerleri patlakmış...dikkat edin...saygılar... :unsure:

porsche75 sen stabil linkleri neden paylaşmıyorsun ayrıca o linkler patlak falan değil vpn istediği için açılmıyor​

sami ertagayı uzun zamandır tanırım bir çok forumda üyeliği var ama nedense hiç bu tür paylaşımlar yapmıyor hep hazır bekliyor ben sizlerin yapacağı stabil linkleri bekliyorum sevgi ve selamlarımla.

nusrati

Aktif Üye
═══════════ KALB KIRICI OLMA ═══════════
═══════════════ OLUR MU ════════════════
Tarama Tarihi..➤ 17.12.2024
Taranan Panel..➤ http://d.tvdark.eu
Real Panel.....➤ http://d.tvdark.eu:80
Başlama Tarihi.➤ 26.08.2021
Bitiş Tarihi...➤ 28.12.2024
Username.......➤ Cigdem
Password.......➤ c3WPPeRm
Status.........➤ Active
Aktif Bağlantı.➤ 1
Max Bağlantı...➤ 1
Port...........➤ 80
Görüntü........➤ 𝔾𝕠𝕣𝕦𝕟𝕥𝕦 𝕍𝕒𝕣 ✔️
Playlist-1.....➤ http://d.tvdark.eu/get.php?username=Cigdem&password=c3WPPeRm&type=m3u
Playlist-2.....➤ http://d.tvdark.eu:80/get.php?username=Cigdem&password=c3WPPeRm&type=m3u
Timezone.......➤ Europe/Amsterdam
════════════════════════════════════════
Ülke Listesi...➤ TR - ULUSAL👉 TR - YEREL👉 TR - HABER👉 TR - ÇOCUK👉 TR - MÜZİK👉 TR - BELGESEL👉 TR - DİNİ👉 TR - SPOR👉 TR - BEİN SPORTS👉 TR - EXXEN & FUCHS👉 TR - YABANCI SINEMA👉 TR - 7/24 YABANCI SINEMA👉 TR - 7/24 YERLI SINEMA👉 TR - 7/24 YEŞİLÇAM👉 TR - 7/24 DIZI & SHOW👉 NL - NEDERLAND HEVC👉 NL - NEDERLAND👉 NL - KİDS👉 NL - CINEMA👉 NL - 7/24 SELECT CINEMA👉 NL - SPORTS👉 NL - MUZIEK👉 NL - REGIONAAL👉 NL - DOCUMENTARY👉 NL - VIAPLAY👉 F1 TV PRO ALL COUNTRY👉 BE - BELGIUM👉 BE - WALLONIE👉 BE - SPORT👉 DE - DEUTSCHE HEVC👉 DE - DEUTSCHE SENDER👉 DE - NACHRICHTEN👉 DE - KINDER👉 DE - MUSIK👉 DE - DOKUMENTATION👉 DE - DEUTSCHE CINEMA👉 DE - 7/24 SELECT CINEMA👉 DE - LIVE EVENT👉 DE - SPORTS👉 DE - SKY SPORTS👉 DE - SKY BUNDESLIGA👉 DE - MAGENTA SPORT👉 DE - DAZN EVENTS👉 DE - DYN SPORTS👉 AU - ÖSTERREICH👉 FR - FRANCE👉 FR - CINEMA👉 FR - SPORTS👉 GR - GREECE👉 RUS - ROSSIYA👉 UA - UKRAINE👉 IT - ITALIA👉 IT - CINEMA👉 IT - SPORTS👉 UK - ENGLISH👉 UK - CINEMA👉 UK - SPORTS👉 UK - UFC SPORTS👉 PL - POLSKA👉 PL - CINEMA👉 PL - SPORTS👉 USA : AMERICA👉 USA : SPORTS👉 ES : ESPAŇA👉 ES : CINE👉 ES : DEPORTE👉 PT : PORTUGAL👉 PT : CINEMA👉 PT : SPORTS👉 AZ : AZARBAYCAN👉 CZ : CEZKÄ REPUBLIKA👉 MK : MACEDONIA:SLOVENSKO👉 RS : SRBIJA👉 HR : HRVATSKA👉 CH : ZWITSERLAND👉 EXYU : PINK👉 EXYU : FILM👉 EXYU : MUSIC👉 EXYU : SPORT👉 RO : ROMAINE👉 RO : SPORT👉 RO : COPİİ👉 RO : FILM👉 RO : MUZICÄ👉 RO : DOCU & REALITATE👉 BG : BÜLGARIYA👉 BG - SPORT👉 BG - FILM👉 BG - MUZIKA👉 BG - DETSA👉 BG - DOKUMENTALEN & REALNOST👉 BH : BOSNIA👉 İN : BHAARAT👉 AL/KS : SHQIPERIA/KOSOVA👉 AL : CİNEMA👉 AL : SPORT👉 BA : BAANGLAADESH👉 HU : HUNGARY👉 AFG : AFGHANİSTAN👉 AM : ARMANI👉 PK : PAAKİSTAN👉 İR : PERSİAN👉 BR : BRAZİL👉 AF : AFRİCA👉 SW : SWEDEN👉 FI : FINLAND👉 SC : DENMARK:NORWAY👉 AR : ARABIC NA +6H👉 AR : ARABIC👉 AR : MAROCCO👉 AR - ALGERIA👉 AR - LEBANON👉 AR : SYRIA:IRAQ👉 AR : TUNISIA👉 AR : EGYPT👉 AR : SUDAN👉 AR : SPORTS👉 AR : CINEMA👉 KU : KURDISH
Vod Listesi....➤ TR - GÜNLÜK DİZİLER🎬 TR - YERLİ🎬 TR - YERLI KOMEDI🎬 TR - YERLI NETFLIX🎬 TR - YERLI KORKU🎬 TR - YABANCI NETFLIX🎬 TR - YABANCI KOMEDI🎬 TR - YABANCI KORKU🎬 TR - ANIMASYON🎬 TR - DUBLAJ🎬 TR - DUBLAJ VIP🎬 TR - AKSIYON🎬 TR - TURKCELL TV+🎬 TR - TABII ORGINAL🎬 TR - TOD ORIGINAL🎬 TR - YESILÇAM🎬 TR - BELGESEL🎬 TR - AMAZON🎬 TR - DISNEY+🎬 TR - HBO & APPLE TV+🎬 TR - ALTYAZI🎬 TR - NOSTALJİ🎬 TR - WESTERN🎬 TR - ROMANTIK🎬 TR - BOLLYWOOD🎬 TR - F1-UFC-MOTOGP🎬 NL - 2024 MOVIES🎬 NL - NETFLIX🎬 NL - HORROR🎬 NL - COMEDY🎬 NL - ACTIE🎬 NL - CRIME🎬 NL - CABARET🎬 NL : ANIMATIE🎬 NL - DISNEY+🎬 NL - AMAZON🎬 NL - HBO & APPLE🎬 NL - WITHLOVE🎬 NL - AVONTUUR🎬 NL - GESPROKEN🎬 NL - VIDEOLAND🎬 NL - PATHÈ THUIS🎬 NL - SINTERKLAAS🎬 NL - KERSTMİS🎬 NL - KLASSIEK🎬 NL - VIAPLAY F1🎬 NL - ZIGGO RACE🎬 NL - FILMS VIP🎬 NL - DOCUMENTAIRE🎬 BE - VTM GO-VRT MAX🎬 DE - MOVIES 2024🎬 DE - MOVIES🎬 DE - NETFLIX🎬 DE - KINDER🎬 DE - ACTION🎬 DE - HORROR🎬 DE - KOMÖDIE🎬 DE - KRIMI🎬 DE - ABENTEUER🎬 DE - ROMANTIEK🎬 DE - AMAZON🎬 DE - DISNEY+🎬 DE - HBO & APPLE TV+🎬 DE - DISNEY KLASSISCHER🎬 DE - DOKUMENTAR🎬 DE - KLASSISCHER🎬 DE : MOVIES VIP🎬 DE - LIEBESFILM🎬 DE - WEIHNACHTEN🎬 DE - FORMULE 1🎬 UK - FILMS 2024🎬 UK - FILMS VIP🎬 UK - NETFLIX🎬 UK - ACTION🎬 UK - HORROR🎬 UK - COMEDY🎬 UK - CRIME🎬 UK - ROMANCE🎬 UK - ANIMATION🎬 UK - DOCUMENTARY🎬 UK - AMAZON🎬 UK - DISNEY+🎬 UK - HBO & APPLE TV+🎬 UK - CHRISTMAS🎬 UK - CLASSIC🎬 UK - F1-UFC-MOTOGP🎬 UK - WWE RAW-AEW🎬 FR - FILMS 2024🎬 FR - NETFLIX🎬 FR - ACTION🎬 FR - HORREUR🎬 FR - COMÉDIE🎬 FR - CLASSIC🎬 FR - AMAZON🎬 FR - HBO & APPLE TV+🎬 FR - ANIMATION🎬 FR - DISNEY+🎬 FR - ROMANCE🎬 FR - AVENTURE🎬 FR - CHRISTMAS🎬 PL - KINO VOD🎬 PL - NETFLIX🎬 PL - AKCJA🎬 PL - KOMEDIA🎬 PL - HORROR🎬 PL - KRYMINAL🎬 PL - ROMANS🎬 PL - ANIMACJA🎬 PL - KLASYKA🎬 PL - DISNEY+🎬 PL - AMAZON🎬 PL - HBO & APPLE+🎬 PL - DOKUMENTALNY🎬 BG - KINO🎬 ES - CINE🎬 IT - FILM🎬 SC - SWEDEN🎬 SC - SWEDEN VIP🎬 RUS - KINOTATR🎬 GR - KINIMATOGRÄFOS🎬 IN - BOLLYWOOD🎬 BH - BOSNIA FILM🎬 AR - FILM

Sami Ertaga

Aktif Üye

porsche75 sen stabil linkleri neden paylaşmıyorsun ayrıca o linkler patlak falan değil vpn istediği için açılmıyor​

sami ertagayı uzun zamandır tanırım bir çok forumda üyeliği var ama nedense hiç bu tür paylaşımlar yapmıyor hep hazır bekliyor ben sizlerin yapacağı stabil linkleri bekliyorum sevgi ve selamlarımla.
Bilsem, bulsam paylaşacağım da, uzmanlık alanım değil. Üstelik nazikçe bildirdim çalışmıyor diye.

osmanke

Aktif Üye
Bilsem, bulsam paylaşacağım da, uzmanlık alanım değil. Üstelik nazikçe bildirdim çalışmıyor diye.
sami bey bilsem,bulsam demekle olmuyor yıllardır forumlardasınız hani deseniz,ki ben bu işi öğrenmek istiyorum kim engel olacak size bir sürü forumlarda öğretecek ustalar var şimdi ismini burada vermek olmaz iptv ve Cccam paylaşımları yapan en yeni forumlarda üye olduğunuz cıva gibi delikanlı ustalar defalarca forumlarda sordular ayrıca bu konu hakkında başlık açıldı öğrenme metodu diye hangi proğramla nasıl taranır diye biraz dikkat lütfen yeterki içinizden gelsin azim ve kararlılık lazım ama en azından bilmiyorsanız bilenleri burada eleştirerek bir yere varamassınız bunu sadece sizin için değil diğerleri içinde geçerli sırası geldi burada ben ustalardan azar,da işittim yasak yayınları paylaşıyorsun diye ama yılmadım devam ediyorum bazen risk alırsın forumdan banlanırsın bazen risk alırsın pc,ye virüs bulaştırırsın bazen risk alırsın forumlarda sevdiğin insanları kaybedersin ben biliyorum,ki sizinde yaşınız benim,ki kadar var belkide daha yaşlısınız benim yaşım 60 şuan belki üç beş seneye bu paylaşım işlerini bırakacağım ihtiyacımda yok istedim,ki forumlarda kardeşlerimiz faydalansın (porsche 75) in yaptığı gibi dikkat edin diye uyarması hiç doğru değil bazen bizler paylaştığımızda o linkler çalışıyor oluyo sonrada patlayabilir o yayıncının keyfine kalmış bu hatırlarsan uzun yıllar önce malum kanalları seyrederken emu ve Cccam üzerinden yayınlar gider donmalar fazlalaşırdı buda onun bir benzeri adı üzerinde free yayın tüm emeği geçen emekçi kardeşlerime başarılar diler sevgi ve selamlarımla .
Not: bir süre paylaşımlarıma ara veriyorum

Sami Ertaga

Aktif Üye
Ben eleştiri yapmadım yalnızca bilgi verdim. Özellikle Enigma diye belirtim ki, belki başka sistemlerde Android vs. çalışıyordur diye.
Amacım çamur atmak değildi.
Saygılar.

harkan

Aktif Üye
Herikinizde saygıdeğer kişiliksiniz ufak bir yanlış anlama oldu sanırım sami arkadaşta efendi bir arkadaştır diğer forumlardan da tanırım aynı zamanda osmanke arkadaşımızda efendi ve saygıdeğer bir arkadaşımızdır;özellikle osmanke arkadaşımızın çok emeği geçmiştir özveride bulunup paylaşım yapıyor herdaim takdir etmişimdir ve ederim sami arkadaşımızında kötü niyetli olmadığını biliyorum gördüğüm kadarıyla sadece bilgi babında yazdığını düşünüyorum osmanke arkadaşım verdiğin emekler içinde çok teşekkürler; herikinize sağlık ve mutluluklar dilerim

harkan

Aktif Üye
bir ekleme yapayım: sami arkadaşımız kibarca linklerin nasıl bulunduğunu bilmediğini belirtti ve eleştiri değil bilgi anlamındaydı ama porseche 75 arkadaşımız bir serzenişte bulundu oda kibarca yazdı ama haksız dı bence çünkü bu linkler şimdi vardır ama bir bakarsın 5 dakika sonra patlamıştır bunda osmanke arkadaşımızın bir suçu yok ve mecburda değil paylaşmaya riskli bir işe giriyor ben daha çok takdir edilmesi taraftarıyım arkadaşım...osman ağabey...rica ederim sadece çalışan ve stabil iptv linklerini paylaşın...sami birader ne demiş swediş hariç diğerleri patlakmış...dikkat edin...saygılar.. porseche 75 arkadaşımızın serzenişi buydu

32yaren

Aktif Üye
Pandemi döneminden beri Osmanke Üstad Sizi takip ediyorum. Eskiden CCCam ile (Çanakla) uğraşıyorduk. İptv çıkınca, Stalker ve İptvTXT ile amatörce uğraşmaya başladık ve sizden öğrendik. Size sonsuz Teşekkür ediyorum. Nacizane sizden ricam, bizleri bırakmayınız...(60'lıyım)

saffet usta

Aktif Üye

ArdaGüler

Aktif Üye
Kankalar slm Osmanke, alper de burda mi?
Kankalar bana bi PN atin bana bi stalkerplayer android ceptelefona icin lazim hangisi iyi?

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.