- Web sitesi
- www.kahramanelektronik.com
öncelikle geçmiş olsun, forumda hertürlü paylaşım herkesin kendi sorumluluğu altındadır,forum kurallarındada bu belirtilmiştir herhangi bir şikayet olursa konuyu silme hakkına sahibiz,biz zaten forumlara ilgi olmadığı için biara kapatma kararı almıştık lakin forum üyeleri büyük üzüntü içinde kapanmasın dedi bizde devam etmeye karar verdik sizin gibi ustalar forumda olmassa zaten bi anlamı yok bizde kilidi vuralım gidelim telgramda illegal işler yapılıyor olabilir ben bundan bihaberim bizi ilgilendiren bir durum değil bu forum hiçkimseden bir beklenti olmaksızın destek amaçlı kurulmuş ve bu konu üzerinde yol almaya devam etmiştir öylede olacağından emin olabilirsiniz saygılarımla arz ederim.Sevgili porse75 buna ben karar veremem digimiy usta karar verir hepimizin bildiği gibi bu işler illegal paylaşımlardır ne yazıkki evet bugüne kadar hep paylaştık değerli ustalarımız,da paylaşmakta forumumuzun başlık kısmının hemen altında şöyle bir ibare yer almakta farkında iseniz
- online uydu forum satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda illegal iptv ve benzeri konuların paylaşımı yasaktır, şiksayet,istek ve öneri için lütfen aşağıdaki bize ulaşın linkini tıklayarak iletişim kurabilirsiniz
- ben halen paylaşmatayım ancak bu yazıda bizlere yönelik olduğu için ve artık eskisi kadar hem sık giremiyorum foruma hemde şahsi ve manevi olarak birde yaş faktörü var tabii bu işlerde artık yüzde 99 kısmı telegram,da devam etmekte hepimiz artık biliyoruz,ki bu uydu işleri
- ve iptv forumlarda eskisi kadar rağbet görmüyor ne yazıkki buna istinaden elimizden geldiğince sürdürmeye çalışıyoruz kaldıki bu sadece uydu ve iptv değil aklına gelebilecek tüm hesaplar hepsi telegramda nedenmi çünkü orası daha gizli ve güvenli olduğu için herkes orayı tercih ediyor doğrusu ben kimseyi illada oraya gelin şu gruba girin diye de söyleyemem en azından digimi ustaya saygısızlık etmiş oluruz aslında benimde gönlüm forumlardan yana ama maalesef şu ortamda 3,5 forum kalmış durumda ki halen destek vermekteyiz bunlara kaldıki benim olsun ve benim gibi bir çok ustanında yaşları ilerlemiş durumda bizler uyduculuktan gelip halen aktif şekilde çalışarak devamında,da iptv paylaşımları yapmaktayız hiç bir forumdan herhangi bir menfaat beklemeden tamamen gönüllü şekilde tüm arkadaşlarımıza yardımcı olmak amaçlı çalışmaktayız bu işleri öğrenmek isteyen arkadaşlarımıza,da gerek özelden gerekse uygun ortamda anlatarak devam etmelerini sağladık ki umarım onlarda gelecek nesillere daha iyisini anlatarak yetişmelerini sağlarlar ben bundan sonraki zamanda ne kadar ne zaman gelirim bilemem sağlığım elverdikçe buralarda olmaya çalışacağım inanın şuanda bile karda düştüm sağ elimin parmakları ezik vaziyette alçıda halen yazmaya çalışıyorum umarım birşeyler anlatarak sizlere sorunuzu tam olarak cevaplamışımdır
- Selam ve Sevgilerimle.