gittigidiyor

IP TV'den maç izleyenler dikkat...Yeni yaptırımlar geliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
IP TV ve İnternet sitelerinden yapılan kaçak maç yayınlarını engellemek için yakın zamanda hukuki adım atılacak.


Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulan torba yasa teklifinde, korsan maç yayını yapan sitelerin ve IP TV’lerin engellenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanına yetki verilmesi de yer alıyor.


Teklifin kabul edilmesi durumunda federasyon başkanının isteğiyle kanuna aykırı maç yayınlayan sitelere erişim engeli getirilecek.


Türkiye sınırları içindeki maçların erişime engellemesi doğrudan futbol federasyonu tarafından yapılacak.


Yurt dışındaki maçlar ise yayıncı kuruluşun talebi doğrultusunda yine federasyon tarafından engellenecek.


Korsan yayınların tespiti için TFF bünyesinde özel bir birim kurulacak. Bu bölümde görev yapan personeller korsan yayınları tarayacak ve erişim engeli getirilmesi gereken siteleri federasyon başkanına iletecek.


TFF başkanı isterse erişim engeli yetkisini bu iş için kurulacak birimde görev alacak kişilere devredebilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst