gittigidiyor

iPhone 15 yeni sorunla gündemde!

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,988
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
Şikayet üstüne şikayet: iPhone 15 yeni sorunla gündemde!
Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan ve oldukça ilgi gören iPhone 15 serisi bu kez şarj sorunuyla gündeme geldi. İşte detaylar!


Sikayet-ustune-sikayet-iPhone-15-yeni-sorunla-gundemde-2.jpg



Apple, geçtiğimiz aylarda merakla beklenen iPhone 15 serisini tanıttı. Tanıtıldığı günden bugüne kadar büyük ses getiren seri, büyük sorunlarla gündeme geliyor. iPhone 15 ile ilgili son sorun ise USB-C bağlantılarında meydana geldi. İddialara göre USB-C bağlantılı akıllı telefon bazı powerbank modellerinde çalışmıyor.
iPhone 15 özellikle Anker PowerCore Slim 10K PD ile sorun yaşıyor!
Apple’ın
iPhone 15 serisi, tanıtıldığı günden bu yana hem özellik hem de tasarım açısından büyük ses getirdi. Ancak seri satışa çıktığı günden beri iPhone 15 kullanıcıları beklenmedik sorunla karşı karşıya kalıyor.


Sikayet-ustune-sikayet-iPhone-15-yeni-sorunla-gundemde-1.png



Daha öncesinden iPhone 15 serisinin çok fazla ısındığını belirttik. Bunun yanı sıra bir iPhone 15 Pro modelinin bataryasının şiştiği haberini de yaptık. Tüm bu sorunlara bir yenisi daha eklendi. Sorun bu kez USB-C bağlantı noktasından meydana geldi.

Son iddialara göre modellerin bazı powerbank modelleri ile uyumsuz olduğu ortaya çıktı. Bunun sonucunda ise modeller kendini powerbanklerden şarj etmek yerine harici bataryaya enerji aktarıyor.
Söz konusu konuyla ilgili bazı kullanıcılardan da şikayetler geldi. Bu da iPhone 15 serisindeki ters kablolu şarj özelliğinin bazı zamanlar tam anlamıyla çalışmadığını gösteriyor. Kısacası USB-C bağlantılı powerbank modellerinin tümü iPhone 15 modelleriyle uyumlu olmuyor.


Sikayet-ustune-sikayet-iPhone-15-yeni-sorunla-gundemde-1.jpg


iPhone 15’in özellikle Anker PowerCore Slim 10K PD modeliyle sorun yaşadığı bildirildi. Bunu ardından ise üretici açıklama yaptı. Açıklamasında harici bataryanın iPhone’u şarj etmesinin tek yolunun USB-A portunu kullanmak olduğunu ifade etti.


shiftdelete.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst