gittigidiyor

İPhone 7 Hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPhone 7 Serisi Geliyor! İşte Tarih![/h][h=2]iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtımı ile piyasada büyük bir beklenti yaratan Apple’ın tanıtım tarihi paylaşıldı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-7-serisi-geliyor-iste-tarih.jpg
Eylül ayı içerisinde Apple tarafından tanıtılması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. Twitter üzerinden Evan Blass tarafından paylaaşılan bilgilere göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtımları 16 Eylül tarihinde yapılacak. Daha önce yapılan pek çok açıklamada daha erken tarihler belirtilse de son açıklamaya göre 16 Eylül’de karar kılınmış durumda. Daha önceki açıklamalara bakarak bir haftalık erteleme kararını alınabildiği de düşünülebilir. Fakat bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapılmadığından dolayı bilgi almak oldukça zor.
iPhone 7’de Neler Yeni?
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için yapılan bu açıklamalarda aynı zamanda telefonda yer alacak yenilkler hakkında da kısa bilgiler paylaşıldı. Yapılan açıklamaalrda 3.5mm kulaklık girişinin olmayacağı tekrarlanırken, aynı zamanda Hume butonunun değiştirilerek 3D dokunma destekli yeni bir butonun kullanılacağı belirtildi. Kullanıcıların bu yeni butonu kullanabilmesi adına yumuşak ve sert dokunuşlar yapması gerekirken, bu sayede tek bir buton üzerinden farklı işlevler kolay bir şekilde yapılabilecek.
Bu bakımdan Apple gelen bilgilere göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile birlikte farklı bir telefon deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Bu konuda iddiaların ne kadar doğru olduğu ise tanıtım sonrasında belli olacak.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPhone 7 Ne Zaman Çıkacak? Satış Fiyatı ve Özellikleri[/h][h=2]iPhone 7 hakkında çıkan dedikodular fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi hakkındaki söylentileri sizler için tek başlık altına topladık. İşte o söylentiler..[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-7-beklenen-ozellikleri-ve-fiyati.jpg
Farahi, şirketin yeni modeli hakkında fikir yürüten ilk kişi değil. Teknoloji sitelerinin çeşitli kaynaklara dayandırdığı haberlerinde iPhone serisinin yeni üyesinin temel özellikleri şimdiden tartışılmaya başlandı. Android işletim sistemi ile çalışan bazı akıllı cihazlar bir süredir kablosuz şarj özelliğine (Wireless charging) sahip. iPhone 7’de de bu özelliğin bulunacağı tahmin ediliyor. iPhone 6’da olduğu gibi 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen yeni iPhone’un 5GB RAM’e sahip olacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

Başka bir söylentiye göre ise yeni akıllı telefonun hafızası, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’tan farklı olmayacak ve ürün, 16, 64 ve 128 GB kapasite seçenekleri ile piyasaya sürülecek. Apple’ın yeni modelinin iOS 9 ya da iOS 10 işletim sistemi ile çalışacağı tahmin edilirken, 2016 yılında tanıtılması bekleniyor.

iPhone 7 için beklenen özellikler :
4 inç'lik yeni model

Verilen bilgilerde dikkat çekici bir nokta ise Apple'ın Eylül için 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığı yönünde. iPhone 6 ve 6 Plus lansmanından kısa bir süre sonra ortaya 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes'ın kaynakları da Apple'ın tek elle kullanıma önem veren ve 4 inç'ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.
Safir Kristal Cam Ekran
2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri gerçek olmadı. Ve görünüşe göre, birçok iPhone kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizldiği yönünde şikayeti var. 2014 yılında Apple firmasının safir cam üreten bir şirket ile anlaştığı söylentileri çoğaldı. Bu nedenle, Apple'ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kablosuz Şarj

Kablosuz Şarj özelliği Android cihazların bir çoğunda ve Samsung'un yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S6'da mevcut olacak. Bu nedenle, Kablosuz şarj özelliği herhangi bir benzer akıllı telefonlarda bulunuyorsa bu, Apple iPhone 7'ye bir katma değer olacaktır.

Geliştirilmiş Pil Ömrü
Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone'ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.
Su geçirmez Dış Gövde
Son birkaç yıl içinde piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş bir çok telefon modeli sunuldu. Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia serisi bu örneklerden bazılarıdır. Apple'ın iPhone7 modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.
Mükemmel Ekran Çözünürlüğü
Samsung telefonlar ile Apple cihazları karşılaştırdığımızda, Samsung cihazların üstün çözünürlük farkı her zaman göze çarpıyor. Teknoloji devi Apple, iPhone 6 Plus modelinde ilk Full HD cihazını sundu. Bu nedenle, önümüzdeki Apple iPhone 7 modeli Quad HD ekrana sahip olabilir.
Force Dokunmatik Ekran
iPhone 7, Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.
Not: iPhone 7'ye ait veriler yabancı kaynaklardan derlenmiş olup gerçek verileri kapsamamaktadır.
Fiyatı da muhtemelen 3500 TL civarlarında veya daha yüksek olabilir. Kim alır bilinmez ama alıcısı mutlaka her zaman olduğu gibi illaki olacaktır. Sizlerde fiyat ve özellikleri ile ilgili alttaki yorum bölümünden düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iphone-7.jpg
Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlikle birlikte yılın en çok merak edilen telefonlarından biri olan iPhone 7 modelini tanıttı. iPhone 7 tasarım ve teknik özellikleri itibariyle neler sunuyor? İşte tüm detaylarıyla iPhone 7!





iPhone 7 Özellikleri

Söze tasarımdan başlayacak olursak; iPhone 7 tasarım noktasında radikal bir değişim sunmuyor. Apple, iPhone 6 modelinden bu yana sürdürdüğü tasarım anlayışını genel hatlarıyla yeni iPhone'da da koruyor. Ancak tasarımda radikal farklılıklar da yok değil.
Daha önceki iPhone modellerinde tasarımı olumsuz etkileyen anten şeritleri iPhone 7’de kasanın alt ve üst bölümüne yuvarlatılarak konumlandırılmış. Arka bölümdeki anten şeritlerinin azaltılması sayesinde telefonun arka bölümünün daha sade ve göze hoş gelen bir görünüme kavuştuğunu söylemek yanlış olmayacaktır.
apple-iphone-7-768x808.jpg

Yeni iPhone’da tasarım noktasında dikkat çeken bir diğer nokta ise 3.5 mm kulaklık girişinin telefondan kaldırılması oldu. Kulak girişini yeni iPhone modellerinde kullanmayan Apple, bunun yerine telefonlara ikinci bir hoparlör çıkışı yerleştirmiş. Bu gelişme ile birlikte iPhone 7 artık stereo kalitesinde ses deneyimi sunacak.


kulaklik-donusturucu.JPG

Yeni iPhone’de ses ve veri akışı Lightning portu üzerinden sağlanacak. Apple ayrıca 3.5 mm kulaklık girişine sahip kulaklıklar için de kutu içerisinde bir dönüştürücüye yer verecek.
Suya Dayanıklı ilk iPhone

Android tarafında yıllardan beri kullanılan suya dayanıklılık nihayet iPhone modellerinde yer aldı. Apple’ın suya dayanıklı ilk telefonu iPhone 7 oldu. Yeni nesil iPhone, Apple Watch akıllı saat gibi IP67 sertifikasına sahip. Bu sertifika telefonun maksimum 1 metre derinlikte 30 dakika boyuncu su sızıntılarına karşı dayanıklı olacağı anlamına geliyor.
id530902.jpg

Ekran

Apple iki nesildir sürdürdüğü 4.7 inç büyüklüğünde ve750 x 1334 piksel çözünürlüklü ekranı iPhone 7 modelinde kullanmaya devam ediyor. IPS LCD tabanlı ekran inç başına 326 piksel yoğunluğu sunuyor. Telefonda yer alan ekranın basınca duyarlı olduğunu belirtelim.


ekran-1473280025.JPG

Apple yeni iPhone'da her ne kadar ekran boyutu ve çözünürlük seviyesini artırmasa da, görüntü kalitesinde önemli iyileştirmeler sağlamış görünüyor. 9.7 inçlik iPad Pro’nun ekran noktasında sağladığı gelişimin benzerini bu defa yeni iPhone’da görüyoruz.
9.7 inçlik iPad Pro, Apple’ın ürünlerinde kullandığı en gelişmiş ekrana sahip. iPhone 7 yeni nesil ekran teknoloji sayesinde daha geniş yelpazede daha iyi bir renk kalitesi ve %25 oranında daha fazla parlaklık sunuyor.
Donanım

iPhone 7’ye dört çekirdekli Apple 10 Fusion işlemcisi güç veriyor. 16 nm üretim sürecine sahip dört çekirdekli işlemci ilk gelen bilgilere göre yoğun iş gücü altında 2.4 GHz hıza erişebilecek.
Apple göre yeni işlemci selefine göre CPU tarafından %40, GPU tarafından ise %50 daha güçlü.
Yeni iPhone ile birlikte nihayet depolama tarafında önemli bir yükseltme gerçekleştirildi. Artık 16 GB’lık iPhone modellerini görmeyeceğiz. Giriş modelde 32 GB dahili depolama kullanılacak. Telefonun diğer depolama seçenekleri 128 GB/256 GB şeklinde olacak.
RAM tarafından ise bir artış yaşanmadı ve 2 GB RAM kullanımı sürdürüldü.
Kamera

iPhone 6s’ten iPhone 7 modeline geçişte kamera tarafında önemli bir yükseltmenin yaşandığını söyleyebiliriz. iPhone 7 selefi gibi 12 megapiksel çözünürlüklü bir kameraya sahip. Daha büyük bir sensörün yer verildiği yeni iPhone artık OIS özelliğini donanımsal anlamda destekliyor.
OIS desteği sayesinde iPhone 7 ile çekilecek görüntülerde kayma ve bozulmalarının önemli ölçüde önüne geçilecek.
apple-iphone-watch-20160907-4975.JPG

iPhone 6s’te 1/3 inç büyüklüğünde kamera sensörü kullanan Apple, iPhone 7’de daha büyük bir sensöre yer veriyor. Yeni iPhone'da yer alan 1/2.6 inç büyüklüğündeki sensör, selefine göre daha iyi renk ve alan derinliği sağlayacak. Arka kameraya bu defa çift LED flaş yerine dört LED’li True Tone Flash eşlik ediyor.
iPhone 7’de ayrıca daha büyük bir lens kullanılıyor. iPhone 6s serisinde arka kameralarda f/2.2 lenslere yer veren Apple, yeni nesil iPhone'da ise f/1.8 diyafram açıklığına sahip lens kullanıyor.
iPhone 7 bu sayede selefine göre özellikle karanlık ve düşük ışık koşullarında daha iyi çekimler gerçekleştirecektir. Telefonun ön bölümünde ise f/2.2 lense sahip 7 megapiksel kamera yer alıyor.
Batarya

iPhone 6s’te 1.715 mAh büyüklüğünde bir pile yer veren Apple, iPhone 7 modelinde 1.960 mAh kapasiteli bir pil kullanıyor.
Kapasite noktasında gerçekleşen artış kayda değer görünmese de, A10 işlemcisinin çalışma verimliliği ve diğer yeni nesil donanımların pil kullanımına nasıl bir etki göstereceğini daha sonra gerçekleştireceğimiz detaylı incelemelerde göreceğiz.
iPhone 7 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

iPhone 7, 16 Eylül tarihi itibariyle satışa sunulacak. 32 GB’lık model için649 dolar fiyat belirlendi. Telefonun Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmadı, ancak 3.800 lira seviyesinde olması bekleniyor.
Telefon; siyah, simsiyah, roze altın, altın ve gümüş renk seçenekleri eşliğinde satışa sunulacak.

iPhone 7 Başlıca Özellikleri

*4.7 inç 1334 x 750 piksel çözünürlüklü ekran, 1400:1 kontrast oranı, 3D Touch
*Dört çekirdekli 64 bit A10 Fusion işlemci
*2 GB RAM, 32 GB/ 128 GB/ 256 GB depolama seçenekleri
*İos 10 işletim sistemi
*12 megapiksel arka kamera, f/1.8 lens, OIS, dört LED’li True Tone Flash, 4K 30 fps video kaydı
* 7 megapiksel ön kamera, Full HD video kaydı, f/2.2 lens
*Basınca duyarlı home butonu
*IP67 sertifikası
* 138.3 x 67.1 x 7.1 mm kasa ebatları ve 138 gram ağırlık
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Suya Dayanıklı iPhone 7 Garantide Su Kapsam Dışı![/h][h=2]iPhone 7 için yapılan tanıtımlarda cihazların suya karşı dayanıklılığı ön plana çıkarılsa da iPhone 7 garantisi temasını desteklemiyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
suya-dayanikli-iphone-7-garantide-su-kapsam-disi.jpg
Apple tarafından geliştirilen yeni iPhone modelinde, üstün özellikler ön plana çıkarılmış durumda. Özellikle tanıtımda yapılan açıklamalarda iPhone 7’nin suya karşı dayanıklı olduğu ve su karşısında hasar almayacağı ifade edildi. Belirtilen şartlar dahilinde su teması nedeniyle iPhone 7’nin bozulmasının söz konusu olmayacağı ifade edilse de garantide yer alan küçük detay kafaları karıştırdı.
Garanti Su Temasını Kapsamıyor!
iPhone 7 için yapılan açıklamalarda ürünün su teması nedeniyle garanti kapsamında değerlendirilmeyeceği açık bir şekilde ifade edilmiş durumda. Bu bakımdan bir buçuk metreye kadar 30 dakika su altında kalabilecek durumda olmasına karşın herhangi bir su teması ile bozulma yaşanan cihaz için Apple destek sunmayacak. Yapılacak işlemlerde garanti kapsamında olmayacak cihaz için kişilerin çok yüksek ücretler ödemesi gerekebilir. Bu bakımdan iPhone 7 alacak kişilerin su teması konusunda dikkatli olması gerekiyor. IP67 sertifikasına rağmen garantide yer alan bu küçük detay ile su konusunda kendisini güven altına alan Apple, bu davranışı ile birlikte eleştiri de çekti.
Bu bakımdan iPhone 7 sahiplerinin telefon için yapılan su dayanıklılık konusunda daha dikkatli olması gerekiyor.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 7 Fiyatı Belli Oldu! İşte Özellikleri

iPhone 7 özellikleri ve fiyatı hakkında kesin bilgiler gelmeye başladı. Yapılan lansmanda iPhone 7'nin satış fiyatı açıklandı.

iphone-7-satis-fiyati-ve-ozellikleri-aciklandi.jpg


iPhone 7, iPhone deneyiminizi çok daha iyi bir hale getiriyor. En önemli özellikler önemli ölçüde gelişiyor, değişiyor. Gelişmiş yepyeni kamera sistemleri, bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en iyi performans ve pil ömrü, etkileyici stereo hoparlörler, bugüne kadarki en canlı ve en renkli ekran, suya ve sıçramalara dayanıklı tasarım.1 Kısacası, her milimetresiyle çok güçlü bir telefon.

İşte iPhone 7:

Tasarım
Sıçramalara dayanıklı bir tasarım. Dayanılmaz bir güzellik.
iPhone 7, inovasyon ve işçiliği yepyeni bir boyuta taşıyor. Yeni simsiyah gövdesi şimdiye dek tasarladığımız her şeyden çok daha farklı. Kasası suya ve sıçramalara dayanıklı.1 Ana Ekran düğmesi tamamen yeni. Ve kusursuz hatlara sahip yeni unibody tasarımı sadece mükemmel görünmekle kalmıyor, aynı zamanda mükemmel bir his veriyor.

İki farklı boyut. Beş harika renk.
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, iki yeni renk seçeneğine sahip. Mat dokulu büyüleyici bir siyah. Ve göz alıcı parlak dokusuyla simsiyah. 7000 Serisi alüminyumdan üretilen 4.7 ve 5.5 inç modeller çok sevilen gümüş, altın ve roze altın renk seçenekleriyle sunulmaya devam ediyor.

Göz alıcı karanlık.
Kum püskürtme yöntemiyle işlenmiş alüminyumdan üretilen yeni siyah model, mat bir dokuya sahip. Parlak simsiyah yüzey ise dokuz aşamalı son derece hassas bir anodizasyon ve cilalama işleminden geçiyor.2 Ortaya çıkan siyahın saflığı ve parlaklığı o kadar kusursuz ki, alüminyum yüzey ve cam arasındaki geçişi görmek neredeyse imkansız. Bu, gerçekten de göz alıcı bir karanlık demek.

Suya dayanıklı tasarım.
Kasası tamamen yeniden tasarlanan iPhone 7, aynı zamanda suya dayanıklı ilk iPhone olma özelliğini taşıyor.1 Yani şimdi su dökülmelerine ve sıçramalarına, hatta tozlu ortamlara karşı bile güvendesiniz.

Yepyeni Ana Ekran düğmesi.
iPhone 7’nin Ana Ekran düğmesi sağlam, hassas ve kuvvete duyarlı olacak şekilde tasarlanmış sabit bir düğme. Yeni Taptic Engine ile birlikte çalışıyor ve bastığınız an size hassas dokunsal geri bildirimler veriyor. Üstelik kişiselleştirilebiliyor. Kısacası Ana Ekran düğmesi, tümüyle yeni.

Touch ID
Son derece hızlı ve gelişmiş bir parmak izi sensörünün kullanıldığı Touch ID, iPhone’unuzun kilidini açmanızın en kolay ve en güvenilir yolu.

iPhone 7’nin Kamerası
iPhone, dünyanın en popüler kamerası. Ve çok sevilen bu kamera loş ışıkta daha da iyi fotoğraflar ve videolar çekebilmenizi sağlayan optik görüntü stabilizasyonu, ƒ/1.8 diyafram ve altı bileşenli lens gibi yeniliklerle baştan tasarlandı. Üstelik, geniş renk yelpazesiyle çekim gibi gelişmiş yeni özellikler sayesinde fotoğraflarınız ve Live Photo’larınız şimdi daha da canlı görünüyor.
Optik görüntü stabilizasyonu
iPhone 7, el titremesiyle veya hareket halindeyken oluşan bulanıklığı azaltan optik görüntü stabilizasyonu özelliğine sahip. Yerleşik sensör, lensin en küçük titreşimleri bile telafi etmesini sağlayarak iPhone 6s’e göre 3 kata kadar daha uzun pozlama imkanı sunuyor.

ƒ/1.8 diyafram
Daha geniş diyafram, kamera sensörüne iPhone 6s’e göre %50’ye kadar daha fazla ışık girmesine olanak vererek kameranın loş ışıkta bile muhteşem fotoğraflar çekebilmesini sağlıyor. Altı bileşenli yeni bir lensle birlikte çalışan kamera sayesinde hem daha canlı hem de daha detaylı fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Dört LED’li True Tone Flash
Dört adet akıllı LED’e sahip flaş, iPhone 6s’teki flaşa göre %50 daha parlak. Üstelik kendini ortamdaki renk sıcaklığına göre ayarlayarak daha net ve daha aydınlık fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor.

Film gibi film.
Optik görüntü stabilizasyonu ve yepyeni ƒ/1.8 diyafram sayesinde, iPhone 7 ile karanlık ortamlarda çekilen videolar bile göz alıcı. Ve 12 MP kamera, 4K’ya kadar yüksek çözünürlüklü videolar çekiyor. Böylece loş ışıktaki olağanüstü anları bile muhteşem filmlere dönüştürebiliyorsunuz.

Optik görüntü stabilizasyonu
Optik görüntü stabilizasyonu, daha uzun pozlama özelliği sayesinde, hareketten kaynaklanan bulanıklığı azaltıyor. Ve ƒ/1.8 diyafram loş ışıkta bile daha net videolar çekmenize yardımcı oluyor.

4K video
iPhone 7 ile sekiz milyonun üzerinde piksele sahip 4K çözünürlükte videolar çekebilirsiniz. Ve videolarınızı iMovie’de düzenleyip anında paylaşabilirsiniz.

Ağır çekim video
En güzel anlarınızın keyfini daha uzun süre çıkarın. iPhone 7 ile 1080p ve 720p HD ağır çekim videolar çekebilirsiniz.

Hızlı çekim video
Hızlı çekim videolar yaratmak için dinamik aralıklı görüntüler kaydedebilir, ardından videolarınızı hızla ve kolayca paylaşabilirsiniz.

Yeni 7 MP ön kamera. Selfie keyfi.
FaceTime HD kamera hem daha yüksek çözünürlüğe hem de geniş renk yelpazesiyle çekim özelliğine sahip. Yani şimdi çok daha net ve canlı selfie’ler çekebilirsiniz. Işık seviyesi sizi endişelendiriyor mu? Retina Flash, fotoğraf ve videolarınızda cilt tonlarının doğal görünmesi için ortam ışığına uyum sağlıyor. Merak etmeyin, harika görünüyorsunuz.

Daha akıllı bir ISP. Daha akıllı bir kamera.
iPhone 7’nin kamerasını bu kadar gelişmiş yapan ne? A10 Fusion çipin içine yerleştirilmiş, Apple tasarımı oldukça gelişmiş bir görüntü sinyali işlemcisi. Yani ISP. Bu işlemci, siz bir fotoğraf veya video çekerken 100 milyonun üzerinde işlem yaparak ve hatta yapay zeka teknolojisinden yararlanarak, çektiklerinizin harika görünmesini sağlıyor. Üstelik iPhone 7’nin kamerası daha hızlı odaklama, geliştirilmiş yerel ton eşleme ve beyaz dengesi gibi daha birçok özelliğe sahip.

iOS için Fotoğraflar.
Unutulmaz anlara yeniden odaklanın.
Fotoğraflarınızı daha önce hiç böyle görmediniz. Fotoğraflar uygulaması, fotoğraflarınızı yepyeni yollarla bulmanızı, paylaşmanızı ve düzenlemenizi sağlıyor. Anılar özelliği ise gelişmiş arama teknolojilerinden yararlanarak fotoğraflarınızı albümler ve filmler halinde düzenliyor. Böylece anılarınızın tadını daha kolay çıkarabiliyorsunuz.

İki ayrı kamera. Mükemmel bir fotoğraf.
iPhone 7 Plus’ın sadece bir değil, iki yeni kamerası var. iPhone 7’de de bulunan 12 MP geniş açılı kamera ve görüntüyü daha da yakınlaştıran 12 MP telefoto kamera. Bu iki kamera sayesinde hem daha uzaktan çekim yapıp hem de görüntüyü daha yüksek kalitede yakınlaştırabilirsiniz. Ve çok yakında sunulacak yepyeni alan derinliği efekti ile çektiğiniz portreler her zamankinden daha iyi görünecek. Gülümseyin, en iyi fotoğrafınızı çekmek üzeresiniz.
Geleceğe yakından bakın.
iPhone 7 Plus’ın çift kamerası ve çığır açan ISP teknolojisi sayesinde şimdi 2 kat optik yakınlaştırma özelliğini kullanarak olağanüstü netlikte yakın plan fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Gelişmiş dijital yakınlaştırma özelliği ile fotoğrafları 10 kata, videoları 6 kata kadar yakınlaştırarak daha da yakın çekimler yapabilirsiniz.

Alan derinliği efekti.
Alan derinliği, yüzleri netleştirip arka planda flu bir efekt yaratmanızı sağlar. Siz iPhone 7 Plus ile çekim yaparken, çift kamera sistemi her iki kamerayı da kullanır ve gelişmiş yapay zeka teknolojisi sayesinde subjenizi netleştirip arka planı flulaştırır. Böylece daha önce ancak DSLR kameralarla elde edilebilen “bokeh” efektini elde edebilirsiniz. Kısacası, bundan sonra subjenizin arkasında ne olursa olsun hiç zorlanmadan mükemmel bir portreye imza atabilirsiniz.

Şimdiye kadarki en canlı ve en renkli iPhone ekranı.
Bir iPhone deneyiminin neredeyse tümü, telefonun ekranında yaşanıyor. Fotoğraflarınız, mesajlarınız ve gününüzü oluşturan diğer birçok şey size ekranınızdan ulaşıyor. iPhone 7’nin ekranı, dijital sinema endüstrisiyle aynı renk formatına sahip. Böylece ekrandaki her şey çok daha canlı ve çok daha göz alıcı görünüyor. Çünkü bizce herkes daha çok renkle dolu bir günü hak ediyor.
Daha fazla renk, çok daha gerçekçi görüntüler.
Geniş renk yelpazesine sahip yeni Retina HD ekran, sinema standartlarında renklerin yanı sıra akıllı telefon sektöründe mümkün olan en iyi renk yönetimini sunuyor. Bir görüntü oluşturulurken, renk spektrumunun daha fazla tonu kullanılıyor. Yani ekranda gördüğünüz her şey gerçeğe çok daha yakın bir şekilde resmediliyor. İster çok beğendiğiniz bir elbisenin fotoğrafına isterseniz sahilde çektiğiniz bir Live Photo’ya bakıyor olun, gerçeğe yakın renkler sayesinde o anları tekrar tekrar yaşayabilirsiniz.

3D Touch. Şimdi daha da kullanışlı.
iPhone’unuz, 3D Touch özelliği sayesinde size küçük dokunuşlarla yanıt veriyor. Yani bir bastırma hareketinin neler yapabileceğini görmekle kalmayıp aynı zamanda hissedebiliyorsunuz. Ve iPhone 7’nin yeni Retina HD ekranı, 3D Touch özelliğini iOS’un tamamına entegre ediyor. Kısacası Mesajlar, Takvim, Mail ve diğer uygulamalarla şimdi çok daha güçlü ve çok daha verimli bir biçimde etkileşime geçebilirsiniz.

Bir akıllı telefonda
Şimdiye kadar kullanılan en güçlü çip.

iPhone 7, bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en güçlü çipe sahip olağanüstü bir aygıt. Daha önceki tüm iPhone’lardan hem çok daha hızlı hem çok daha verimli. Çünkü A10 Fusion çip, ihtiyaç duyduğunuzda işlemci hızını artıran, ihtiyaç duymadığınızda ise daha az güç harcayan yepyeni bir mimariye sahip. Ve iPhone 7, iPhone 6’ya göre iki kat daha hızlı çalışmasına rağmen bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrünü sağlıyor.

Çok daha hızlı ve verimli.
Yeni dört çekirdekli tasarımıyla, A10 Fusion çipin CPU’su iki yüksek performanslı çekirdeğe ve iki yüksek verimli çekirdeğe sahip. Yüksek performanslı çekirdekler iPhone 6’ya göre iki kata kadar daha fazla hıza erişebilirken, yüksek verimli çekirdekler yüksek performanslı çekirdeklerin sadece beşte biri kadar güç harcıyor. Bu da gerektiğinde en iyi performansı, gerektiğinde en iyi verimliliği elde edeceğiniz anlamına geliyor.

Bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrü.
Bu yıl, A10 Fusion çip sayesinde şimdiye kadarki en uzun pil ömrüne tanık olacaksınız. Önceki nesille karşılaştırıldığında iPhone 7 iki saate kadar, iPhone 7 Plus ise bir saate kadar daha fazla pil ömrüne sahip.

256 GB. İki kat daha fazla kapasite.
iPhone 7’nin kapasitesi, 32 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle iPhone 6s’in kapasitesini ikiye katlıyor. Ne uygulamalar ne de videolar iPhone 7’nin gözünü korkutabilir.

iPhone. Şimdi stereo.
iPhone 7, stereo hoparlörlere sahip ilk iPhone. Ve iPhone 6s’e göre iki kat daha yüksek ses çıkışı ve daha geniş bir dinamik aralık sunuyor. Yani müzik dinlerken, video izlerken veya hoparlörden telefon görüşmesi yaparken telefonunuzun sesini daha da yükseltebilirsiniz. iPhone 7 gerçekten de büyük ses getirecek.

EarPods. Lightning konnektörlü.
iPhone 7, Lightning Konnektörlü EarPods ile geliyor. Üstelik iPhone 7’nin kutusundan çıkan 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü sayesinde dilerseniz eski kulaklıklarınızı da kullanabilirsiniz.

AirPods ile tanışın.
Yeni AirPods, dinleme deneyimini yeniden tanımlıyor. Küçücük bir aygıtın içine birçok ileri teknolojinin sığdırılmasıyla tasarlanan bu kablosuz kulaklık, inanılmaz netlikte bir ses kalitesini benzersiz bir özgürlük duygusuyla buluşturuyor.

En iyi uluslararası dolaşım için daha hızlı 4G LTE.
iPhone 7’nin 4G LTE Advanced özelliği, 450 Mbps’ye kadar veri indirme hızı sağlıyor. Bu, iPhone 6s’e göre yüzde 50’den daha fazla ve iPhone 6’ya göre üç kat daha yüksek hız demek. Ve iPhone 7 çok daha fazla sayıda LTE bandını desteklediği için, bir akıllı telefondaki en iyi uluslararası dolaşım özelliğine sahip. Şimdiden iyi yolculuklar.
Ultra hızlı Wi-Fi.
iPhone 7, 855 Mbps’ye kadar çıkabilen MIMO özellikli 802.11ac Wi-Fi bağlantısına sahip. Yani internette gezinmekten uygulama, oyun veya video indirmeye kadar her şeyi ultra hızlı yapabilirsiniz.5
Facebook Messenger ve diğer uygulamalardan gelen aramaları cevaplayın.

iPhone 7 ile, üçüncü taraf uygulamalarından gelen aramaları normal bir telefon araması gibi cevaplayabilirsiniz. Hatta kişilerinize erişebilir, çağrı bekletme özelliğini bile kullanabilirsiniz.

Fiyat:
Sunumda, 32 GB hafızalı iPhone 7'nin 649 dolardan, 32 GB hafızalı iPhone 7 Plus'ın da 769 dolardan satışa sunulacağı belirtildi. Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmış değil, fakat 3.399 lira civarında olması bekleniyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1475992596_iphone-7-concept-thin.jpg

iPhone 7 Plus Özellikleri Nelerdir? iPhone 7 Plus Alınır mı? iPhone 7 Plus Fiyatı Nedir?
Apple, son tanıttığı telefonlar olan 6, 6s, 6 Plus ve 6s Plus modellerinden sonra uzun süren bir bekleyiş sonrası yeni telefonu olan iphone 7' yi tanıttı. Aynı zamanda 7s, 7 Plus modellerininde olacağı yönünde çıkan haberler var. Öncelikle iphone 7 incelenecek olursa tasarımda ki sadelik ve şıklık dikdörtgen kasa ile devam ediyor. 12 mp olan çift kamera özelliği ile birlikte en fazla ses getiren özelliği ise kulaklık girişinin olup olmayacağı olmuştu.

Tanıtımda da görüldüğü gibi iphone 7' de bir önceki modellerin aksine kulaklık girişi şarj girişi ile aynıdır. Kablolu veya kablosuz kulaklık seçenekleri de mevcuttur fakat yine de eski kulaklığınızı kullanmak istiyorsanız bir dönüştürücü sayesinde bu mümkün oluyor. Ve iki türlüde sorunsuz kullanılan kulaklık girişi kullanıcıları cezbetmişe benziyor.

İphone 7 Plus Teknik Özellikleri ve Fiyatı ise 4200 TL - 5000 TL arasında değişmektedir. Türkiye' ye ne zaman geleceği henüz belli değildir. Heyecanla beklenen iphone 7 Plus ise daha Türkiye' ye giriş yapmadan alıcılarını heyecanlandırdı ve ön siparişleri alındı. En fazla sevindiren özelliği ise ön kamerasının 7 mp olması oldu. Son zamanların en fazla kullanılan özelliği olan ön kameralar ne kadar kaliteli olursa bizim için o kadar iyi demektir. Yurt dışından çok sayıda sipariş edilen iphone 7 Plus şuan çok rağbet görmüşe benziyor. Siz de 7 mp bir ön kamera ile tanışmak istiyorsanız iphone 7 Plus' ınızı şimdiden incelemeye başlayabilirsiniz.

iPhone 7 Plus Teknik Özellikleri
iOS 10 işletim sistemi
5.5 inç Retine HD ekran
1920 x 1080 piksel çözünürlük
Dört çekirdekli 64 bit A10 Fusion işlemci
3 GB RAM
32 GB / 128 GB / 256 GB depolama seçenekleri
12 megapiksel çift arka kamera (f/1.8 ve telefoto f/2.8 lens, OIS, dört LED’li True Tone Flash)
4K 30 fps video kaydı
7 megapiksel ön kamera (f/2.2 lens)
Full HD video kaydı
Basınca duyarlı home butonu
IP67 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı
158.2 x 77.9 x 7.3 mm ebatları ve 188 gram ağırlık

iphone 7 Plus alınır mı diye sorarsanız paranız çok ise neden alınmasın derim :D
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]10. Yıla Özel iPhone Geliyor[/h][h=2]2017’de iPhone modellerinin 10. yılını kutlayacak olan Apple, bu yıla özel olarak kutlamalara hazırlanıyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
10-yila-ozel-iphone-geliyor.jpg
iPhone model telefonlar piyasaya 2017 yılı itibariyle 10 yıl önce çıkmış olacak. Onuncu yıla özel olarak özel versiyonları piyasaya sunmayı hedefleyen Apple bu konuda çalışmalarına şimdiden başlarken yeni telefon modelleri ile ilgili bazı bilgiler de gelmiş durumda. Özellikle 2016 yılı içerisinde geçiş telefonu hazırlayarak piyasaya sunduğu ve asıl bombayı 2017 yılında patlatacağı iddia edilen Apple, bu bakımdan gündemdeki pek çok bilgi nedeniyle kullanıcılarda beklentileri de arttırmış durumda.
iPhone 8 Geliyor!
Konu ile ilgili yapılan son paylaşımlarda iPhone 8 olarak yeni bir modelin 2017 yılında piyasaya sunulacağını ve iPhone 8 ile birlikte en iyi modelin yaratılacağı belirtildi. Yeni telefon modelinde yer alacak özellikler ile ilgili çok fazla detay paylaşılmamış olsa da telefonda batarya kullanımı, depolama alanı, kamera özellikleri başta olmak üzere ciddi iyileştirmelerin yapılması bekleniyor. Aynı zamanda çok farklı özelliklerin de telefona eklenerek kullanıcılara sunulması mümkün görünüyor.
Üstelik geçiş modeli olmasına karşın iPhone 7 ile ciddi bir hamle yaparak mobil sektöre yeniden damga vurmayı başaran Apple bu etkisini 2017 yılında çok daha arttıracak ve çok daha iddialı modelleri ile piyasaya giriş yapacak.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bedava iPhone 7 almak için her şeyimi veririm diyenlere, böbrekten daha az meşakkatli bir yol var desek? Ukraynalı bir şirket, iPhone 7 için çok ilginç bir kampanya başlattı.

airpods.jpg


İnternet aleminin her yıl süre gelen muhabbetlerinden birisi de, akıllı telefonların fiyatlarının artışıyla beraber ödeme yöntemleri. Özellikle son birkaç yıldır iPhone ile araba takas etmek, iPhone için böbrek vermek gibi konularda bol bol dalga geçen kullanıcıların şimdi bir başka seçeneği daha var.







Bedava iPhone'un yolu isim değiştirmekten geçiyor

Ukranya bazlı bir satıcı olan Allo, iPhone 7 için bir çekiliş düzeniyor. Bu çekilişe katılmak için firmanın tüm sosyal medya kanallarını beğenip paylaşmanıza gerek yok.
iphone_7_bedava-1476820328.jpg


Tek yapmanız gereken isminizi "Seven iPhone" olarak değiştiren ilk 5 kişiden biri olmak. Pasaportunuz ile isminizi gösteren bir fotoğrafı Allo'yagönderdikten sonra herhangi bir Allo bayisine gidip yeni isminizi içeren pasaportugöstermek.

Amaç ironi yapmak

iPhone 7'nin Ukrayna'da sahip olduğu yüksek fiyatlara dikkat çekmek amacıyla yapılan bu kampanya, pek de haksız sayılmaz. PhoneArena'ya göre, iPhone 7 standart maaşın 4-4,5 katı bir fiyat etiketine sahip.
İnternette savunduğu markalardan ötürü fanboy etiketi alan kişiler için, belki de böyle bir isim değişikliği bir sorun olmaz, kim bilir.
Eğer katılmayacaksanız veya katılamayacaksanız bile kampanyayla ilgili detayları Allo'nun websitesinden bakmak isterseniz aşağıdan ilgili siteyeulaşabilirsiniz.

Allo'nun websitesine gitmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 7 Özellikleri ve En Ucuz Fiyatlar

iPhone 7 özellikleri ve fiyatı hakkında kesin bilgiler gelmeye başladı. Yapılan lansmanda iPhone 7'nin satış fiyatı açıklandı.

iphone-7-satis-fiyati-ve-ozellikleri-aciklandi.jpg
iPhone 7, iPhone deneyiminizi çok daha iyi bir hale getiriyor. En önemli özellikler önemli ölçüde gelişiyor, değişiyor. Gelişmiş yepyeni kamera sistemleri, bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en iyi performans ve pil ömrü, etkileyici stereo hoparlörler, bugüne kadarki en canlı ve en renkli ekran, suya ve sıçramalara dayanıklı tasarım.1 Kısacası, her milimetresiyle çok güçlü bir telefon.
İşte iPhone 7:
Tasarım
Sıçramalara dayanıklı bir tasarım. Dayanılmaz bir güzellik.
iPhone 7, inovasyon ve işçiliği yepyeni bir boyuta taşıyor. Yeni simsiyah gövdesi şimdiye dek tasarladığımız her şeyden çok daha farklı. Kasası suya ve sıçramalara dayanıklı.1 Ana Ekran düğmesi tamamen yeni. Ve kusursuz hatlara sahip yeni unibody tasarımı sadece mükemmel görünmekle kalmıyor, aynı zamanda mükemmel bir his veriyor.

İki farklı boyut. Beş harika renk.
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, iki yeni renk seçeneğine sahip. Mat dokulu büyüleyici bir siyah. Ve göz alıcı parlak dokusuyla simsiyah. 7000 Serisi alüminyumdan üretilen 4.7 ve 5.5 inç modeller çok sevilen gümüş, altın ve roze altın renk seçenekleriyle sunulmaya devam ediyor.

Göz alıcı karanlık.
Kum püskürtme yöntemiyle işlenmiş alüminyumdan üretilen yeni siyah model, mat bir dokuya sahip. Parlak simsiyah yüzey ise dokuz aşamalı son derece hassas bir anodizasyon ve cilalama işleminden geçiyor.2 Ortaya çıkan siyahın saflığı ve parlaklığı o kadar kusursuz ki, alüminyum yüzey ve cam arasındaki geçişi görmek neredeyse imkansız. Bu, gerçekten de göz alıcı bir karanlık demek.

Suya dayanıklı tasarım.
Kasası tamamen yeniden tasarlanan iPhone 7, aynı zamanda suya dayanıklı ilk iPhone olma özelliğini taşıyor.1 Yani şimdi su dökülmelerine ve sıçramalarına, hatta tozlu ortamlara karşı bile güvendesiniz.

Yepyeni Ana Ekran düğmesi.
iPhone 7’nin Ana Ekran düğmesi sağlam, hassas ve kuvvete duyarlı olacak şekilde tasarlanmış sabit bir düğme. Yeni Taptic Engine ile birlikte çalışıyor ve bastığınız an size hassas dokunsal geri bildirimler veriyor. Üstelik kişiselleştirilebiliyor. Kısacası Ana Ekran düğmesi, tümüyle yeni.

Touch ID
Son derece hızlı ve gelişmiş bir parmak izi sensörünün kullanıldığı Touch ID, iPhone’unuzun kilidini açmanızın en kolay ve en güvenilir yolu.

iPhone 7’nin Kamerası
iPhone, dünyanın en popüler kamerası. Ve çok sevilen bu kamera loş ışıkta daha da iyi fotoğraflar ve videolar çekebilmenizi sağlayan optik görüntü stabilizasyonu, ƒ/1.8 diyafram ve altı bileşenli lens gibi yeniliklerle baştan tasarlandı. Üstelik, geniş renk yelpazesiyle çekim gibi gelişmiş yeni özellikler sayesinde fotoğraflarınız ve Live Photo’larınız şimdi daha da canlı görünüyor.
Optik görüntü stabilizasyonu
iPhone 7, el titremesiyle veya hareket halindeyken oluşan bulanıklığı azaltan optik görüntü stabilizasyonu özelliğine sahip. Yerleşik sensör, lensin en küçük titreşimleri bile telafi etmesini sağlayarak iPhone 6s’e göre 3 kata kadar daha uzun pozlama imkanı sunuyor.

ƒ/1.8 diyafram
Daha geniş diyafram, kamera sensörüne iPhone 6s’e göre %50’ye kadar daha fazla ışık girmesine olanak vererek kameranın loş ışıkta bile muhteşem fotoğraflar çekebilmesini sağlıyor. Altı bileşenli yeni bir lensle birlikte çalışan kamera sayesinde hem daha canlı hem de daha detaylı fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Dört LED’li True Tone Flash
Dört adet akıllı LED’e sahip flaş, iPhone 6s’teki flaşa göre %50 daha parlak. Üstelik kendini ortamdaki renk sıcaklığına göre ayarlayarak daha net ve daha aydınlık fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor.

Film gibi film.
Optik görüntü stabilizasyonu ve yepyeni ƒ/1.8 diyafram sayesinde, iPhone 7 ile karanlık ortamlarda çekilen videolar bile göz alıcı. Ve 12 MP kamera, 4K’ya kadar yüksek çözünürlüklü videolar çekiyor. Böylece loş ışıktaki olağanüstü anları bile muhteşem filmlere dönüştürebiliyorsunuz.

Optik görüntü stabilizasyonu
Optik görüntü stabilizasyonu, daha uzun pozlama özelliği sayesinde, hareketten kaynaklanan bulanıklığı azaltıyor. Ve ƒ/1.8 diyafram loş ışıkta bile daha net videolar çekmenize yardımcı oluyor.

4K video
iPhone 7 ile sekiz milyonun üzerinde piksele sahip 4K çözünürlükte videolar çekebilirsiniz. Ve videolarınızı iMovie’de düzenleyip anında paylaşabilirsiniz.

Ağır çekim video
En güzel anlarınızın keyfini daha uzun süre çıkarın. iPhone 7 ile 1080p ve 720p HD ağır çekim videolar çekebilirsiniz.

Hızlı çekim video
Hızlı çekim videolar yaratmak için dinamik aralıklı görüntüler kaydedebilir, ardından videolarınızı hızla ve kolayca paylaşabilirsiniz.

Yeni 7 MP ön kamera. Selfie keyfi.
FaceTime HD kamera hem daha yüksek çözünürlüğe hem de geniş renk yelpazesiyle çekim özelliğine sahip. Yani şimdi çok daha net ve canlı selfie’ler çekebilirsiniz. Işık seviyesi sizi endişelendiriyor mu? Retina Flash, fotoğraf ve videolarınızda cilt tonlarının doğal görünmesi için ortam ışığına uyum sağlıyor. Merak etmeyin, harika görünüyorsunuz.

Daha akıllı bir ISP. Daha akıllı bir kamera.
iPhone 7’nin kamerasını bu kadar gelişmiş yapan ne? A10 Fusion çipin içine yerleştirilmiş, Apple tasarımı oldukça gelişmiş bir görüntü sinyali işlemcisi. Yani ISP. Bu işlemci, siz bir fotoğraf veya video çekerken 100 milyonun üzerinde işlem yaparak ve hatta yapay zeka teknolojisinden yararlanarak, çektiklerinizin harika görünmesini sağlıyor. Üstelik iPhone 7’nin kamerası daha hızlı odaklama, geliştirilmiş yerel ton eşleme ve beyaz dengesi gibi daha birçok özelliğe sahip.

iOS için Fotoğraflar.
Unutulmaz anlara yeniden odaklanın.
Fotoğraflarınızı daha önce hiç böyle görmediniz. Fotoğraflar uygulaması, fotoğraflarınızı yepyeni yollarla bulmanızı, paylaşmanızı ve düzenlemenizi sağlıyor. Anılar özelliği ise gelişmiş arama teknolojilerinden yararlanarak fotoğraflarınızı albümler ve filmler halinde düzenliyor. Böylece anılarınızın tadını daha kolay çıkarabiliyorsunuz.

İki ayrı kamera. Mükemmel bir fotoğraf.
iPhone 7 Plus’ın sadece bir değil, iki yeni kamerası var. iPhone 7’de de bulunan 12 MP geniş açılı kamera ve görüntüyü daha da yakınlaştıran 12 MP telefoto kamera. Bu iki kamera sayesinde hem daha uzaktan çekim yapıp hem de görüntüyü daha yüksek kalitede yakınlaştırabilirsiniz. Ve çok yakında sunulacak yepyeni alan derinliği efekti ile çektiğiniz portreler her zamankinden daha iyi görünecek. Gülümseyin, en iyi fotoğrafınızı çekmek üzeresiniz.
Geleceğe yakından bakın.
iPhone 7 Plus’ın çift kamerası ve çığır açan ISP teknolojisi sayesinde şimdi 2 kat optik yakınlaştırma özelliğini kullanarak olağanüstü netlikte yakın plan fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Gelişmiş dijital yakınlaştırma özelliği ile fotoğrafları 10 kata, videoları 6 kata kadar yakınlaştırarak daha da yakın çekimler yapabilirsiniz.

Alan derinliği efekti.
Alan derinliği, yüzleri netleştirip arka planda flu bir efekt yaratmanızı sağlar. Siz iPhone 7 Plus ile çekim yaparken, çift kamera sistemi her iki kamerayı da kullanır ve gelişmiş yapay zeka teknolojisi sayesinde subjenizi netleştirip arka planı flulaştırır. Böylece daha önce ancak DSLR kameralarla elde edilebilen “bokeh” efektini elde edebilirsiniz. Kısacası, bundan sonra subjenizin arkasında ne olursa olsun hiç zorlanmadan mükemmel bir portreye imza atabilirsiniz.

Şimdiye kadarki en canlı ve en renkli iPhone ekranı.
Bir iPhone deneyiminin neredeyse tümü, telefonun ekranında yaşanıyor. Fotoğraflarınız, mesajlarınız ve gününüzü oluşturan diğer birçok şey size ekranınızdan ulaşıyor. iPhone 7’nin ekranı, dijital sinema endüstrisiyle aynı renk formatına sahip. Böylece ekrandaki her şey çok daha canlı ve çok daha göz alıcı görünüyor. Çünkü bizce herkes daha çok renkle dolu bir günü hak ediyor.
Daha fazla renk, çok daha gerçekçi görüntüler.
Geniş renk yelpazesine sahip yeni Retina HD ekran, sinema standartlarında renklerin yanı sıra akıllı telefon sektöründe mümkün olan en iyi renk yönetimini sunuyor. Bir görüntü oluşturulurken, renk spektrumunun daha fazla tonu kullanılıyor. Yani ekranda gördüğünüz her şey gerçeğe çok daha yakın bir şekilde resmediliyor. İster çok beğendiğiniz bir elbisenin fotoğrafına isterseniz sahilde çektiğiniz bir Live Photo’ya bakıyor olun, gerçeğe yakın renkler sayesinde o anları tekrar tekrar yaşayabilirsiniz.

3D Touch. Şimdi daha da kullanışlı.
iPhone’unuz, 3D Touch özelliği sayesinde size küçük dokunuşlarla yanıt veriyor. Yani bir bastırma hareketinin neler yapabileceğini görmekle kalmayıp aynı zamanda hissedebiliyorsunuz. Ve iPhone 7’nin yeni Retina HD ekranı, 3D Touch özelliğini iOS’un tamamına entegre ediyor. Kısacası Mesajlar, Takvim, Mail ve diğer uygulamalarla şimdi çok daha güçlü ve çok daha verimli bir biçimde etkileşime geçebilirsiniz.

Bir akıllı telefonda
Şimdiye kadar kullanılan en güçlü çip.

iPhone 7, bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en güçlü çipe sahip olağanüstü bir aygıt. Daha önceki tüm iPhone’lardan hem çok daha hızlı hem çok daha verimli. Çünkü A10 Fusion çip, ihtiyaç duyduğunuzda işlemci hızını artıran, ihtiyaç duymadığınızda ise daha az güç harcayan yepyeni bir mimariye sahip. Ve iPhone 7, iPhone 6’ya göre iki kat daha hızlı çalışmasına rağmen bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrünü sağlıyor.

Çok daha hızlı ve verimli.
Yeni dört çekirdekli tasarımıyla, A10 Fusion çipin CPU’su iki yüksek performanslı çekirdeğe ve iki yüksek verimli çekirdeğe sahip. Yüksek performanslı çekirdekler iPhone 6’ya göre iki kata kadar daha fazla hıza erişebilirken, yüksek verimli çekirdekler yüksek performanslı çekirdeklerin sadece beşte biri kadar güç harcıyor. Bu da gerektiğinde en iyi performansı, gerektiğinde en iyi verimliliği elde edeceğiniz anlamına geliyor.

Bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrü.
Bu yıl, A10 Fusion çip sayesinde şimdiye kadarki en uzun pil ömrüne tanık olacaksınız. Önceki nesille karşılaştırıldığında iPhone 7 iki saate kadar, iPhone 7 Plus ise bir saate kadar daha fazla pil ömrüne sahip.

256 GB. İki kat daha fazla kapasite.
iPhone 7’nin kapasitesi, 32 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle iPhone 6s’in kapasitesini ikiye katlıyor. Ne uygulamalar ne de videolar iPhone 7’nin gözünü korkutabilir.

iPhone. Şimdi stereo.
iPhone 7, stereo hoparlörlere sahip ilk iPhone. Ve iPhone 6s’e göre iki kat daha yüksek ses çıkışı ve daha geniş bir dinamik aralık sunuyor. Yani müzik dinlerken, video izlerken veya hoparlörden telefon görüşmesi yaparken telefonunuzun sesini daha da yükseltebilirsiniz. iPhone 7 gerçekten de büyük ses getirecek.

EarPods. Lightning konnektörlü.
iPhone 7, Lightning Konnektörlü EarPods ile geliyor. Üstelik iPhone 7’nin kutusundan çıkan 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü sayesinde dilerseniz eski kulaklıklarınızı da kullanabilirsiniz.

AirPods ile tanışın.
Yeni AirPods, dinleme deneyimini yeniden tanımlıyor. Küçücük bir aygıtın içine birçok ileri teknolojinin sığdırılmasıyla tasarlanan bu kablosuz kulaklık, inanılmaz netlikte bir ses kalitesini benzersiz bir özgürlük duygusuyla buluşturuyor.

En iyi uluslararası dolaşım için daha hızlı 4G LTE.
iPhone 7’nin 4G LTE Advanced özelliği, 450 Mbps’ye kadar veri indirme hızı sağlıyor. Bu, iPhone 6s’e göre yüzde 50’den daha fazla ve iPhone 6’ya göre üç kat daha yüksek hız demek. Ve iPhone 7 çok daha fazla sayıda LTE bandını desteklediği için, bir akıllı telefondaki en iyi uluslararası dolaşım özelliğine sahip. Şimdiden iyi yolculuklar.
Ultra hızlı Wi-Fi.
iPhone 7, 855 Mbps’ye kadar çıkabilen MIMO özellikli 802.11ac Wi-Fi bağlantısına sahip. Yani internette gezinmekten uygulama, oyun veya video indirmeye kadar her şeyi ultra hızlı yapabilirsiniz.5
Facebook Messenger ve diğer uygulamalardan gelen aramaları cevaplayın.

iPhone 7 ile, üçüncü taraf uygulamalarından gelen aramaları normal bir telefon araması gibi cevaplayabilirsiniz. Hatta kişilerinize erişebilir, çağrı bekletme özelliğini bile kullanabilirsiniz.

Fiyat:
Sunumda, 32 GB hafızalı iPhone 7'nin 649 dolardan, 32 GB hafızalı iPhone 7 Plus'ın da 769 dolardan satışa sunulacağı belirtildi. Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmış değil, fakat 3.399 lira civarında olması bekleniyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Note 7 Operasyonları Apple'a Yaradı[/h][h=2]Galaxy Note 7 modelinin geri çekilmesi pek çok farklı markanın pastadan daha fazla pay almasını sağlarken bu durum özellikle Apple için ciddi bir fırsat yarattı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
note-7-operasyonlari-apple-a-yaradi.jpg
Özellikle 2016'nın üçüncü çeyreğinin geri bırakılması markaların sektördeki operasyonları hakkında bilgi alınmasını sağlarken özellikle Galaxy Note 7 modellerinin geri çekilmesiyle sektörde oluşan boşluktan Apple’ın yararlandığı görüldü.
Apple’ın Kar Oranları Arttı
Markalar telefon satışları üzerinden çok az bir kar elde ederken özellikle Samsung ve Apple sektörde rakip olarak birbirlerinin gelirlerini ciddi oranda düşürüyor. Fakat Galaxy Note 7 ile birlikte yaşanan yeni dönemde Samsung'un kar oranları giderek düşerken bu durum Apple’ın daha yüksek kar oranlarına ulaşmasını sağladı.
2016'nın üçüncü çeyreği itibariyle Apple akıllı telefon karının nın yüzde 103.6’lık bölümünü aldığı görülüyor. Bu kadar yüksek oranlara Apple tarafından ulaşılması ise kuşkusuz markanın sektörde daha da güçlenmesini sağlıyor. Yapılan değerlendirmelerde Apple için Galaxy Note 7 modelinde yaşananların büyük bir fırsat olduğu dile getirilirken bu durum şu an için Apple başta olmak üzere pek çok farklı marka için de fırsat yaratmış durumda.
Yaşanan tüm olumsuz durumlara rağmen Samsung şu anda yüzde 21.7’lik bir oran ile akıllı telefon satan firmalar arasında üst sıralarda yer alırken satış anlamında Apple'ın yüzde 13.2’lik bir paya sahip olması tüm olumsuz duruma rağmen Samsung'un hala gücünü koruduğunu gösteriyor.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPhone 7 Güncel Fiyatları ve Özellikleri[/h][h=2]iPhone 7 özellikleri ve fiyatı hakkında kesin bilgiler gelmeye başladı. Yapılan lansmanda iPhone 7'nin satış fiyatı açıklandı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-7-satis-fiyati-ve-ozellikleri-aciklandi.jpg
iPhone 7, iPhone deneyiminizi çok daha iyi bir hale getiriyor. En önemli özellikler önemli ölçüde gelişiyor, değişiyor. Gelişmiş yepyeni kamera sistemleri, bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en iyi performans ve pil ömrü, etkileyici stereo hoparlörler, bugüne kadarki en canlı ve en renkli ekran, suya ve sıçramalara dayanıklı tasarım.1 Kısacası, her milimetresiyle çok güçlü bir telefon.
[h=2][/h]İşte iPhone 7:
Tasarım
Sıçramalara dayanıklı bir tasarım. Dayanılmaz bir güzellik.
iPhone 7, inovasyon ve işçiliği yepyeni bir boyuta taşıyor. Yeni simsiyah gövdesi şimdiye dek tasarladığımız her şeyden çok daha farklı. Kasası suya ve sıçramalara dayanıklı.1 Ana Ekran düğmesi tamamen yeni. Ve kusursuz hatlara sahip yeni unibody tasarımı sadece mükemmel görünmekle kalmıyor, aynı zamanda mükemmel bir his veriyor.

İki farklı boyut. Beş harika renk.
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, iki yeni renk seçeneğine sahip. Mat dokulu büyüleyici bir siyah. Ve göz alıcı parlak dokusuyla simsiyah. 7000 Serisi alüminyumdan üretilen 4.7 ve 5.5 inç modeller çok sevilen gümüş, altın ve roze altın renk seçenekleriyle sunulmaya devam ediyor.

Göz alıcı karanlık.
Kum püskürtme yöntemiyle işlenmiş alüminyumdan üretilen yeni siyah model, mat bir dokuya sahip. Parlak simsiyah yüzey ise dokuz aşamalı son derece hassas bir anodizasyon ve cilalama işleminden geçiyor.2 Ortaya çıkan siyahın saflığı ve parlaklığı o kadar kusursuz ki, alüminyum yüzey ve cam arasındaki geçişi görmek neredeyse imkansız. Bu, gerçekten de göz alıcı bir karanlık demek.

Suya dayanıklı tasarım.
Kasası tamamen yeniden tasarlanan iPhone 7, aynı zamanda suya dayanıklı ilk iPhone olma özelliğini taşıyor.1 Yani şimdi su dökülmelerine ve sıçramalarına, hatta tozlu ortamlara karşı bile güvendesiniz.

Yepyeni Ana Ekran düğmesi.
iPhone 7’nin Ana Ekran düğmesi sağlam, hassas ve kuvvete duyarlı olacak şekilde tasarlanmış sabit bir düğme. Yeni Taptic Engine ile birlikte çalışıyor ve bastığınız an size hassas dokunsal geri bildirimler veriyor. Üstelik kişiselleştirilebiliyor. Kısacası Ana Ekran düğmesi, tümüyle yeni.

Touch ID
Son derece hızlı ve gelişmiş bir parmak izi sensörünün kullanıldığı Touch ID, iPhone’unuzun kilidini açmanızın en kolay ve en güvenilir yolu.

iPhone 7’nin Kamerası
iPhone, dünyanın en popüler kamerası. Ve çok sevilen bu kamera loş ışıkta daha da iyi fotoğraflar ve videolar çekebilmenizi sağlayan optik görüntü stabilizasyonu, ƒ/1.8 diyafram ve altı bileşenli lens gibi yeniliklerle baştan tasarlandı. Üstelik, geniş renk yelpazesiyle çekim gibi gelişmiş yeni özellikler sayesinde fotoğraflarınız ve Live Photo’larınız şimdi daha da canlı görünüyor.
Optik görüntü stabilizasyonu
iPhone 7, el titremesiyle veya hareket halindeyken oluşan bulanıklığı azaltan optik görüntü stabilizasyonu özelliğine sahip. Yerleşik sensör, lensin en küçük titreşimleri bile telafi etmesini sağlayarak iPhone 6s’e göre 3 kata kadar daha uzun pozlama imkanı sunuyor.

ƒ/1.8 diyafram
Daha geniş diyafram, kamera sensörüne iPhone 6s’e göre %50’ye kadar daha fazla ışık girmesine olanak vererek kameranın loş ışıkta bile muhteşem fotoğraflar çekebilmesini sağlıyor. Altı bileşenli yeni bir lensle birlikte çalışan kamera sayesinde hem daha canlı hem de daha detaylı fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Dört LED’li True Tone Flash
Dört adet akıllı LED’e sahip flaş, iPhone 6s’teki flaşa göre %50 daha parlak. Üstelik kendini ortamdaki renk sıcaklığına göre ayarlayarak daha net ve daha aydınlık fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor.

Film gibi film.
Optik görüntü stabilizasyonu ve yepyeni ƒ/1.8 diyafram sayesinde, iPhone 7 ile karanlık ortamlarda çekilen videolar bile göz alıcı. Ve 12 MP kamera, 4K’ya kadar yüksek çözünürlüklü videolar çekiyor. Böylece loş ışıktaki olağanüstü anları bile muhteşem filmlere dönüştürebiliyorsunuz.

Optik görüntü stabilizasyonu
Optik görüntü stabilizasyonu, daha uzun pozlama özelliği sayesinde, hareketten kaynaklanan bulanıklığı azaltıyor. Ve ƒ/1.8 diyafram loş ışıkta bile daha net videolar çekmenize yardımcı oluyor.

4K video
iPhone 7 ile sekiz milyonun üzerinde piksele sahip 4K çözünürlükte videolar çekebilirsiniz. Ve videolarınızı iMovie’de düzenleyip anında paylaşabilirsiniz.

Ağır çekim video
En güzel anlarınızın keyfini daha uzun süre çıkarın. iPhone 7 ile 1080p ve 720p HD ağır çekim videolar çekebilirsiniz.

Hızlı çekim video
Hızlı çekim videolar yaratmak için dinamik aralıklı görüntüler kaydedebilir, ardından videolarınızı hızla ve kolayca paylaşabilirsiniz.

Yeni 7 MP ön kamera. Selfie keyfi.
FaceTime HD kamera hem daha yüksek çözünürlüğe hem de geniş renk yelpazesiyle çekim özelliğine sahip. Yani şimdi çok daha net ve canlı selfie’ler çekebilirsiniz. Işık seviyesi sizi endişelendiriyor mu? Retina Flash, fotoğraf ve videolarınızda cilt tonlarının doğal görünmesi için ortam ışığına uyum sağlıyor. Merak etmeyin, harika görünüyorsunuz.

Daha akıllı bir ISP. Daha akıllı bir kamera.
iPhone 7’nin kamerasını bu kadar gelişmiş yapan ne? A10 Fusion çipin içine yerleştirilmiş, Apple tasarımı oldukça gelişmiş bir görüntü sinyali işlemcisi. Yani ISP. Bu işlemci, siz bir fotoğraf veya video çekerken 100 milyonun üzerinde işlem yaparak ve hatta yapay zeka teknolojisinden yararlanarak, çektiklerinizin harika görünmesini sağlıyor. Üstelik iPhone 7’nin kamerası daha hızlı odaklama, geliştirilmiş yerel ton eşleme ve beyaz dengesi gibi daha birçok özelliğe sahip.

iOS için Fotoğraflar.
Unutulmaz anlara yeniden odaklanın.
Fotoğraflarınızı daha önce hiç böyle görmediniz. Fotoğraflar uygulaması, fotoğraflarınızı yepyeni yollarla bulmanızı, paylaşmanızı ve düzenlemenizi sağlıyor. Anılar özelliği ise gelişmiş arama teknolojilerinden yararlanarak fotoğraflarınızı albümler ve filmler halinde düzenliyor. Böylece anılarınızın tadını daha kolay çıkarabiliyorsunuz.

İki ayrı kamera. Mükemmel bir fotoğraf.
iPhone 7 Plus’ın sadece bir değil, iki yeni kamerası var. iPhone 7’de de bulunan 12 MP geniş açılı kamera ve görüntüyü daha da yakınlaştıran 12 MP telefoto kamera. Bu iki kamera sayesinde hem daha uzaktan çekim yapıp hem de görüntüyü daha yüksek kalitede yakınlaştırabilirsiniz. Ve çok yakında sunulacak yepyeni alan derinliği efekti ile çektiğiniz portreler her zamankinden daha iyi görünecek. Gülümseyin, en iyi fotoğrafınızı çekmek üzeresiniz.
Geleceğe yakından bakın.
iPhone 7 Plus’ın çift kamerası ve çığır açan ISP teknolojisi sayesinde şimdi 2 kat optik yakınlaştırma özelliğini kullanarak olağanüstü netlikte yakın plan fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Gelişmiş dijital yakınlaştırma özelliği ile fotoğrafları 10 kata, videoları 6 kata kadar yakınlaştırarak daha da yakın çekimler yapabilirsiniz.

Alan derinliği efekti.
Alan derinliği, yüzleri netleştirip arka planda flu bir efekt yaratmanızı sağlar. Siz iPhone 7 Plus ile çekim yaparken, çift kamera sistemi her iki kamerayı da kullanır ve gelişmiş yapay zeka teknolojisi sayesinde subjenizi netleştirip arka planı flulaştırır. Böylece daha önce ancak DSLR kameralarla elde edilebilen “bokeh” efektini elde edebilirsiniz. Kısacası, bundan sonra subjenizin arkasında ne olursa olsun hiç zorlanmadan mükemmel bir portreye imza atabilirsiniz.

Şimdiye kadarki en canlı ve en renkli iPhone ekranı.
Bir iPhone deneyiminin neredeyse tümü, telefonun ekranında yaşanıyor. Fotoğraflarınız, mesajlarınız ve gününüzü oluşturan diğer birçok şey size ekranınızdan ulaşıyor. iPhone 7’nin ekranı, dijital sinema endüstrisiyle aynı renk formatına sahip. Böylece ekrandaki her şey çok daha canlı ve çok daha göz alıcı görünüyor. Çünkü bizce herkes daha çok renkle dolu bir günü hak ediyor.
Daha fazla renk, çok daha gerçekçi görüntüler.
Geniş renk yelpazesine sahip yeni Retina HD ekran, sinema standartlarında renklerin yanı sıra akıllı telefon sektöründe mümkün olan en iyi renk yönetimini sunuyor. Bir görüntü oluşturulurken, renk spektrumunun daha fazla tonu kullanılıyor. Yani ekranda gördüğünüz her şey gerçeğe çok daha yakın bir şekilde resmediliyor. İster çok beğendiğiniz bir elbisenin fotoğrafına isterseniz sahilde çektiğiniz bir Live Photo’ya bakıyor olun, gerçeğe yakın renkler sayesinde o anları tekrar tekrar yaşayabilirsiniz.

3D Touch. Şimdi daha da kullanışlı.
iPhone’unuz, 3D Touch özelliği sayesinde size küçük dokunuşlarla yanıt veriyor. Yani bir bastırma hareketinin neler yapabileceğini görmekle kalmayıp aynı zamanda hissedebiliyorsunuz. Ve iPhone 7’nin yeni Retina HD ekranı, 3D Touch özelliğini iOS’un tamamına entegre ediyor. Kısacası Mesajlar, Takvim, Mail ve diğer uygulamalarla şimdi çok daha güçlü ve çok daha verimli bir biçimde etkileşime geçebilirsiniz.

Bir akıllı telefonda
Şimdiye kadar kullanılan en güçlü çip.

iPhone 7, bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en güçlü çipe sahip olağanüstü bir aygıt. Daha önceki tüm iPhone’lardan hem çok daha hızlı hem çok daha verimli. Çünkü A10 Fusion çip, ihtiyaç duyduğunuzda işlemci hızını artıran, ihtiyaç duymadığınızda ise daha az güç harcayan yepyeni bir mimariye sahip. Ve iPhone 7, iPhone 6’ya göre iki kat daha hızlı çalışmasına rağmen bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrünü sağlıyor.

Çok daha hızlı ve verimli.
Yeni dört çekirdekli tasarımıyla, A10 Fusion çipin CPU’su iki yüksek performanslı çekirdeğe ve iki yüksek verimli çekirdeğe sahip. Yüksek performanslı çekirdekler iPhone 6’ya göre iki kata kadar daha fazla hıza erişebilirken, yüksek verimli çekirdekler yüksek performanslı çekirdeklerin sadece beşte biri kadar güç harcıyor. Bu da gerektiğinde en iyi performansı, gerektiğinde en iyi verimliliği elde edeceğiniz anlamına geliyor.

Bir iPhone’da şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrü.
Bu yıl, A10 Fusion çip sayesinde şimdiye kadarki en uzun pil ömrüne tanık olacaksınız. Önceki nesille karşılaştırıldığında iPhone 7 iki saate kadar, iPhone 7 Plus ise bir saate kadar daha fazla pil ömrüne sahip.

256 GB. İki kat daha fazla kapasite.
iPhone 7’nin kapasitesi, 32 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle iPhone 6s’in kapasitesini ikiye katlıyor. Ne uygulamalar ne de videolar iPhone 7’nin gözünü korkutabilir.

iPhone. Şimdi stereo.
iPhone 7, stereo hoparlörlere sahip ilk iPhone. Ve iPhone 6s’e göre iki kat daha yüksek ses çıkışı ve daha geniş bir dinamik aralık sunuyor. Yani müzik dinlerken, video izlerken veya hoparlörden telefon görüşmesi yaparken telefonunuzun sesini daha da yükseltebilirsiniz. iPhone 7 gerçekten de büyük ses getirecek.

EarPods. Lightning konnektörlü.
iPhone 7, Lightning Konnektörlü EarPods ile geliyor. Üstelik iPhone 7’nin kutusundan çıkan 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü sayesinde dilerseniz eski kulaklıklarınızı da kullanabilirsiniz.

AirPods ile tanışın.
Yeni AirPods, dinleme deneyimini yeniden tanımlıyor. Küçücük bir aygıtın içine birçok ileri teknolojinin sığdırılmasıyla tasarlanan bu kablosuz kulaklık, inanılmaz netlikte bir ses kalitesini benzersiz bir özgürlük duygusuyla buluşturuyor.

En iyi uluslararası dolaşım için daha hızlı 4G LTE.
iPhone 7’nin 4G LTE Advanced özelliği, 450 Mbps’ye kadar veri indirme hızı sağlıyor. Bu, iPhone 6s’e göre yüzde 50’den daha fazla ve iPhone 6’ya göre üç kat daha yüksek hız demek. Ve iPhone 7 çok daha fazla sayıda LTE bandını desteklediği için, bir akıllı telefondaki en iyi uluslararası dolaşım özelliğine sahip. Şimdiden iyi yolculuklar.
Ultra hızlı Wi-Fi.
iPhone 7, 855 Mbps’ye kadar çıkabilen MIMO özellikli 802.11ac Wi-Fi bağlantısına sahip. Yani internette gezinmekten uygulama, oyun veya video indirmeye kadar her şeyi ultra hızlı yapabilirsiniz.5
Facebook Messenger ve diğer uygulamalardan gelen aramaları cevaplayın.

iPhone 7 ile, üçüncü taraf uygulamalarından gelen aramaları normal bir telefon araması gibi cevaplayabilirsiniz. Hatta kişilerinize erişebilir, çağrı bekletme özelliğini bile kullanabilirsiniz.

Fiyat:
Sunumda, 32 GB hafızalı iPhone 7'nin 649 dolardan, 32 GB hafızalı iPhone 7 Plus'ın da 769 dolardan satışa sunulacağı belirtildi. Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmış değil, fakat 3.399 lira civarında olması bekleniyor.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Modelleri Noel Hediyesi Olacak![/h][h=2]Apple'ın yeni telefon modelleri iPhone 6S'lerden fazla satılması bekleniyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-7-ve-iphone-7-plus-modelleri-noel-hediyesi-olacak-1480780449.jpg
Apple'ın yeni telefon modelleri iPhone 6S'lerden fazla satılması bekleniyor.
Tahminlere göre noel hediyesi olarak rağbet görecek iPhone 7 ve iPhone 7 Plus geçen yıl iPhone 6'ya göre daha fazla satılması öngörülüyor. Tatil sezonunda en çok talep gören hediyelerden birisi olması beklenen cihaz iPhone 6'ya göre önemli geliştirmelerle gelmiş olsa da 3.5 mm'lik kulaklık girişini ortadan kaldırarak eleştirilere sebep olmuştu. ABD'de yaklaşan Noel tatili açısından büyük ilgi gören yeni iPhone modelleri hakkında bir açıklama yapıldı.
Konuya ilişkin yatırım firması Piper Jaffray tarafından yapılan ankete göre ABD'de yaşayan 1000 kişiyi içeren araştırmada iPhone bu yıl en çok istenilen hediye listesinde yüzde 7.2'yle zirvedeki yerini aldı. Ayrıca sonuçlar geçen yıla göre yüzde 2 daha fazla.
capture-20161203-174925.png

Her ne kadar Apple'ın akıllı telefonlarında şuan için genel bir düşüş söz konusu olsa da Apple'ın akıllı telefonlarına olan ilgilinin hala çok güçlü olduğunu görüyoruz. Ayrıca listeyi MacBook, Xbox One, akıllı saatler ve PS4 takip ediyor. Ancak bunların gördüğü ilgi iPhone'un listedeki payına yaklaşmadığını da belirtelim.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst