gittigidiyor

İPhone Uyarılar ve Bildirim Merkezi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
İPhone Uyarılar ve Bildirim Merkezi

[FONT=pt_sansbold]İPhone Uyarılar[/FONT]

CIVCQgKM6PRjLCo6YZP3S2ATO5QFU_IHC_jNDKywSORtm1tPEIwY-U_cftAenAHEYJCbojg2eBF24xG8nymf9eIbyB1iuQYUdfPpWLWUEUPlQ-dWXOs

Uyarılar önemli etkinlikler konusunda haberdar olmanızı sağlar. Bunlar ekranın en üstünde kısa bir süre görünebilir veya bunları aldığınızı onaylayıncaya dek ekranın ortasında kalabilir.
Bazı uygulamalar, kaç tane yeni öğenin (örneğin yeni e-posta iletisi sayısı) beklediğini bilmenizi sağlamak için Ana Ekran simgelerinde bir işaret içerir. Bir sorun olduğunda (gönderilemeyen bir ileti gibi) işaretin üzerinde bir ünlem işareti görünür. Bir klasördeki numaralı işaret, içinde bulunan tüm uygulamalar için toplam bildirim sayısını belirtir.
Uyarılar Kilitli ekranda da görünebilir.

iPhone kilitliyken bir uyarıya yanıt verme: Uyarıyı soldan sağa doğru kaydırın.
Uyarılarınızı sessize alma: Ayarlar > Rahatsız Etme bölümüne gidin.
Sesleri ve titreşimleri ayarlama: Ayarlar > Sesler bölümüne gidin.
İPhone Bildirim Merkezi



Bildirim Merkezi bildirimlerinizi tek bir yerde toplar, böylece hazır olduğunuzda onları gözden geçirebilirsiniz. Uyarılarınızın tümünü veya yalnızca kaçırdıklarınızı gözden geçirin. Veya o güne ait etkinliklerin (hava durumu tahmini, evinizle işiniz arasındaki trafik koşulları (iPhone 4S veya daha yenisi), randevular, doğum günleri, hisse senedi fiyatları ve hatta ertesi gün için sırada neler olduğunun kısa bir bilgisi gibi) bir özeti için Bugün sekmesine dokunun.

Bildirim Merkezi’ni açma: Ekranın en üst kenarından aşağıya doğru kaydırın.
Bildirim seçeneklerini ayarlama: Ayarlar > Bildirim Merkezi bölümüne gidin. Bildirim seçeneklerini görmek istediğiniz uygulamaya dokunun. Uygulama bildirimlerinin sırasını düzenlemek için Düzenle’ye de dokunabilirsiniz. simgesine dokunun, sonra yeni bir konuma sürükleyin.
Not: Evinizle işiniz arasındaki trafik koşullarını dahil etmek için (iPhone 4S veya daha yenisi), Sık Kullanılan Konumlar’ın Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri > Sistem Servisleri > Sık Kullanılan Konumlar bölümünde açık olduğundan emin olun.
Hükümet uyarılarını alma: Bazı bölgelerde Hükümet Uyarıları listesindeki uyarıları açabilirsiniz. Ayarlar > Bildirim Merkezi bölümüne gidin.
Örneğin ABD’de, iPhone 4S veya daha yenisi başkanlıkla ilgili uyarıları alabilir. Çocuk Kaçırma ve Acil Durum Uyarılarını (Ciddi ve Olması Çok Muhtemel Tehdit uyarılarını içeren) açabilir veya kapatabilirsiniz (saptanmış olarak açıktır). Japonya’da, iPhone 4 veya daha yenisi Japonya Meteoroloji Ajansı’ndan Acil Deprem Uyarıları’nı alabilir. Hükümet uyarıları operatöre ve iPhone modeline göre değişir ve bazı durumlarda çalışmayabilir.
Bildirim Merkezi’ni kapatma: Yukarı kaydırın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst