gittigidiyor

iPhone ve iPad modellerinin garantisinde değişiklik!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]iPhone ve iPad modellerinin garantisinde değişiklik![/h]Yurdışından iPhone ve iPad alanları üzebilecek bir haber.. Ülkemizde belli bir süre geçerli olan global garanti için önemli bir değişiklik yapıldı.
10 Mart 2017 14:28 Genel
21910-650x315.png

Daha uygun fiyata getirmek amacıyla Türkiye'de yaşayan bazı kullanıcılar iPhone ve iPad cihazlarını Türkiye'ye getirtiyor. Bununla birlikte Türkiye'de değişim ve onarım yapılabiliyordu. Ancak Apple'ın global garanti geçerliliği hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Bundan sonra Apple'ın global garantisi Türkiye'de geçerli olmayacak.
Yurdışından satın alınan SIM kart destekli Apple ürünlerin global garantisi Türkiye'de geçerli sayılmayacak olup başka bir deyişle yurtdışından satın alınan iPhone ve iPad modellerini ülkemizde garanti kapsamı içerisinde tamir etmek yada değiştirmek mümkün olmayacak.
Ne yazık ki yurtdışından cihaz alan kullanıcılar cihazlarına birşey olduğu zaman garanti kapsamında olmadığı için onarımı için para ödemek zorunda kalacak. Bu yeni düzenleme kapsamında Apple Türkiye'nin resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Şunu da belirtmiş olalım ki iPhone ve iPad cihazlarını Türkiye'den alan ancak daha sonra Apple tarafından değişim yapıldıysa mutlaka BTK kaydının yapılmış olması gerekiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst