gittigidiyor

Ismail kartal emenike'yi uçurdu

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
İsmail Kartal’ın tüm eleştirilere rağmen Emenike’den sürekli övgüyle bahsetmesi Nijeryalı oyuncuyu hayata döndürdü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın tüm eleştirilere rağmen Emenike’den sürekli övgüyle bahsetmesi Nijeryalı oyuncuyu hayata döndürdü. Gaziantep maçı sonrası soluğu hocasının yanında alan Emenike, Kartal’a teşekkür etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın bir lafı Emmanuel Emenike’yi hayata döndürmeye yetti. Sezonun en çok eleştirilen ismi olan Nijeryalı yıldıza her defasında sahip çıkan Kartal, Emenike’den daima övgü dolu sözlerle bahsetti.

Futbolcusu kötü oynarken bile asla geri adım atmayan ve desteğini sürdüren sarı-lacivertli ekibin hocası, özellikle maç sonraları Nijeryalı oyuncuyu kamuoyu önünde sürekli yüceltti.

Bunda tek amaç Emenike’nin kendini toparlamasını sağlamak ve onu tekrar motive etmekti. Hatta bu açıklamalar sebebiyle Kartal, taraftarının bile tepkisini çekse de geri adım atmadı. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rizespor maçında Emenike için “Mükemmel oynadı” yorumunu yaparak herkesi şaşırtan Teknik Direktör İsmail Kartal bu hamlesiyle oyuncusunu yeniden kazanmayı bildi.

Gaziantep maçında da ilk 11’de başlayan ve golünü atan Emenike maçın ardından hocasına özel olarak teşekkür etti. Nijeryalı futbolcu, en zor günlerinde Kartal’ın verdiği destekle motive olduğunu belirtti. Kartal’ın yapıcı tavrı sayesinde Emenike’nin biraz daha sakinleştiği, konsantrasyonu biraz daha yükselttiği belirtildi.

Böyle devam!

Gaziantepspor maçında farklı bir zafer alan Fenerbahçe’de gol perdesini açan Emmanuel Emenike, Afrika basınına son durumunu değerlendirdi.

Nijeryalı golcü yaptığı açıklamada, sıkıntılı sürecin geride kaldığını belirterek, “Gol konusunda yaşadığım sıkıntı bitti. Geçen seneden gelen bir durumdu. Futbolcular böyle anlar sürekli yaşar ve bu normaldir. Artık ben bu şekilde gollerimi atmaya devam edeceğim” dedi.

Takımı adına da konuşan 27 yaşındaki forvet, “Takım halinde çok iyi bir zafer elde ettik. Şampiyonluğu almak için her maç önemli. Hem ben hem de takımım çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Çünkü bu dönemler en zor dönemlerdir” diye konuştu.

Milliyet


İsmail Kartal Emenike'yi uçurdu
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst