gittigidiyor

İşte Melo'nun son vukuatı!

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Galatasaray'ın en kötü olduğu maçlarda bile bir şekilde futbolu ve hırslı tavırlarıyla takdir toplayan Felipe Melo, buna karşın her karşılaşmada yeni bir vukuata imza atıyor.
fft104mm2909344.jpg
Son dönemde Emre Belözoğlu’yla girdiği psikolojik savaş sonucunda rakibini oyundan attırması ve sonrasında dil çıkarmasıyla gündeme gelen Brezilyalı futbolcu, dün de Gençlerbirliği oyuncularına karşı çok konuşulacak bir harekete imza attı. Başkent ekibinin oyuncusu Hakan Aslantaş’a orta parmağını gösteren Sambacı, bu hareketin ardından daha da fazla gerilim yaşamaya başladı. Mücadelenin ikinci yarısında oluşan hararetli ortamda, Gençlerbirliği’nden Deniz Naki ile tartışan Brezilyalı, rakibiyle kafa kafaya geldikten sonra kendini yerde buldu.
Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya, iki oyuncuya da birer sarı kart gösterdi. Kırmızı-Siyahlı takımın futbolcuları, bu andan itibaren sık sık hakeme Felipe Melo’yu şikayet ettiler. Sambacı ise orta sahada başladığı oyunu, stoperde ve forvet arkasında oynayarak tamamlamanın şaşkınlığı içerisindeydi.
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Bunu hala sahalarda nasıl tutuyorlar anlamak zor.
Resmen Türk futbolunun içine kin nifak nefret tohumu ekiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst