gittigidiyor

iTunes v11 Türkçe

muhammet69

Aktif Üye
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
116
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Konum
istanbul
iTunes v10.6.1 Türkçe


itunes.jpg


Program güncellemelerini otomatik olarak alabilir, Müzik CD'lerinizdeki şarkıları bilgisayarınıza MP3 veya AAC biçiminde kaydedebilirsiniz. Çalma listeleri oluşturabilirsiniz. 250 adet bedava radyo kanalından müzik dinleyebilirsiniz. Çalma listenizden müzik CD'leri veya MP3 müzik CD'leri oluşturabilirsiniz. İçeriğinizi DVD'ye kaydedebilir, böylece müzik arşivinizin yedeğini alabilirsiniz. Müziklerinizi ağ ortamından paylaşabilirsiniz.

"iMix" özelliği sayesinde, çalma listenizi diğer kullanıcılarla paylaşabilir ve diğer kullanıcıların listenize verdiği puanları görebilirsiniz. Aynı şekilde siz de başkalarının çalma listelerini görebilir ve puan verebilirsiniz. Bu sayede yeni müzikleri keşfedebilirsiniz.

Şarkıları karışık çalabilir, düzenleyebilir, şarkı ekleyebilir ve silebilirsiniz. Müzik CD'lerinizi kalitesini düşürmeden, boyutunu yarıya indirerek iPod'unuza aktarabilirsiniz. Ücretsiz şarkıları indirebilirsiniz. Şarkıları satın almadan önce dinleyebilir, kısa örneklerini saklayabilirsiniz. Kitaplığınızda bulunan WMA dosyalarını, AAC biçimine çevirebilirsiniz. Kendi müzikleriniz için CD kapağı oluşturabilir, siyah beyaz veya renkli yazıcıdan çıkartabilirsiniz. Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan 1000 radyo istasyonunda o anda ne çaldığını görebilirsiniz.

Filmler
"iTunes Store" sanal mağazasından Disney filmlerini satın alabilirsiniz.

Cover Flow
Bu özellik sayesinde müziklerinizi ve videolarınızı CD'ye kaydedebilirsiniz.

iPod Oyunları
Bu versiyonda, iPod oyunlarını satın alma özelliği, eklenmiş. Oyunların fiyatı, 4.99$'dır.(Yaklaşık 7.5 YTL)

İndirme Yöneticisi
"iTunes Store" sanal mağazından satın aldığınız içerikleri daha kolay indirebilmeniz için, indirme yöneticisi eklenmiş.

iPod
iPod'unuz için tam destek. iPod'unuz hakkında tüm bilgileri görebilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri:
Windows 2000 veya Windows XP (En son servis paketlerinin yüklenmesi tavsiye edilir.)
500 MHz Pentium sınıfında işlemci.
256 MB RAM.
CD yazmak için CD-R veya DVD-R sürücüsü gereklidir.
Satın aldığınız içeriği en rahat şekilde indirebilmeniz için geniş bant internet bağlantısı(DSL/Kablo/LAN) gereklidir.


Link
http://www.nettenindir.net/download/6974756e65732d696e646972/
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst