gittigidiyor

kamosnic 1512 hd smart box dönüşüm

cerazem

Aktif Üye
Menusu eklentileri ggscamd gibi ama caliamiyo calissa 10 numara arti ag baglanti kopmasi yok bu yazdigim sorunlar duzeltilirse cok daha guzel olur

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Menusu eklentileri ggscamd gibi ama caliamiyo calissa 10 numara arti ag baglanti kopmasi yok bu yazdigim sorunlar duzeltilirse cok daha guzel olur

çalışmayan sistem için daha iyi demek erken çalışsa size hak veriyorum bizde bunun için uğraşıyoruz zaten ama şunu belirteyim kamosonic yazılımında internet donması sözkonusu olamaz...
saygılarımla kolay gelsin...

cerazem

Aktif Üye
....

çalışmayan sistem için daha iyi demek erken çalışsa size hak veriyorum bizde bunun için uğraşıyoruz zaten ama şunu belirteyim kamosonic yazılımında internet donması sözkonusu olamaz...
saygılarımla kolay gelsin...

Ustam kamasonic yazilimlarinin hepsinde baglanti kopmaasi oluyo youtudede video izlerken kopma yasaniyodu sayet en son verilen yazilimda youtube sorunu giderilmis son yazilimdafa baglanti kopmasi yasaniyor

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
bağlantı kopması sorunu ben görmedim hiç bu sorunu yaşamadım yaşayan başka birileri var iletelim gereken yapılsın tiger yazılımda kopma olmuyor sanırım bahsettiğinize göre...

memoli1478

Administrator
bu normal şuan ts300 lerde bağlantı kopma olayı var
şuan en satabil kamasonick yazılımıdır

cerazem

Aktif Üye
Memoli ustam bu tiger yazilinda calismayan eklentileri ( safaricam) vs gibi eklentileri aktif calisir yapilabilirmi ustam buna bi el atsan

memoli1478

Administrator
firmayla ilgili birşey o kodlar sağlam olsa bile cihaz paylaşıma açık değilse gene olmaz yapacak tek şey beklemek

cerazem

Aktif Üye
Memoli ustam openbox x5 skybox x3 ve supermax 1500 d cihazinin yazilimi kamasoniclere uydugu soyleniyor supermax 1500 d nin menusu ayni kamasonigin menusune benziyo bi ilgilenirsen iyi olur udtam

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
Memoli ustam openbox x5 skybox x3 ve supermax 1500 d cihazinin yazilimi kamasoniclere uydugu soyleniyor supermax 1500 d nin menusu ayni kamasonigin menusune benziyo bi ilgilenirsen iyi olur udtam

ilgilenecek bişey yokki hocam yazılım oluyorsa yükleyin test edin ben biçok yazılım test ettim ama kamosonic kendi yazılımı kadar stabil bi yazılım göremedim :)

Teknisyen101

Aktif Üye
Yumatu ıp smart'ı kamasonıc'e usb den cevirebilirmiyiz. birde cevrildikten sonra kumanda proplemi oluyor. cevap için şimdiden teşekkürler

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
olmadı hocam açıkcası yumatu yazılımı kamosonicde denedim olmadı kamosonic yazılımın yumatuya uyum sağladığı iddaa ediliyor fakat olsa birinci mesajdaki dönüşüm yazılımları oluyor onları deneyebilirsiniz fakat olsa neye yarar ben dün daha kamosonic için yeni yazılım verdim :) kamosonic kadar destekci bi yazılım yok

nuri6633

Forum Moderatoru
Aktif Üye
tiger T266 yazılımı yenilendi deneyen yazsın

Teknisyen101

Aktif Üye
olmadı hocam açıkcası yumatu yazılımı kamosonicde denedim olmadı kamosonic yazılımın yumatuya uyum sağladığı iddaa ediliyor fakat olsa birinci mesajdaki dönüşüm yazılımları oluyor onları deneyebilirsiniz fakat olsa neye yarar ben dün daha kamosonic için yeni yazılım verdim :) kamosonic kadar destekci bi yazılım yok
Hocam bende yumatu cihazı desteği iyi olduğu için kamasonice döenüştürmek için ugraşıyorum.

remzi0049

Aktif Üye
kamasonice bir türlü taplin speeder box çeviremedik ne 2s 232 ile nede usb ile bunun tiger t266 yazılımından başka yazılım almıyor.v1.01 yazıyor acaba versiyon sorunumu var bu cihazlarda.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
kamosonic i başkasına değil başkasını kamosonic e dönüştürmeye çalışın bence daha mantıklı sizin çevirmeye çalıştığınız yazılımı artısı nedir...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.