gittigidiyor

kamosonic 1512 hd akıllı kumanda uygulaması nasıl girilir resimli anlatım

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
kamosonic 1512 hd akıllı kumanda uygulaması nasıl yapılır resimli anlatım
attachment.php

öncelikle telefonumuz ios yada android işletim sistemine sahip olmalı,
telefonumuz android ise google play dan ios işletim sistemine sahip ise apple store den Sunplus STB Remote indirilir ve kurulur
ardından program çalıştırılır ilk ekranda cihazınızı görür ve şifre ister bu şifreyi biz belirliyoruz normalde 0000 dır,bu ayar menü+ayarlar+sistem+uzaktan kumanda ayarlarından yapılmaktadır şifreyi istediğimiz gibi değiştirebiliriz.

Ekli dosyalar

• Sunplus.jpg
    Sunplus.jpg
    67.8 KB · Görüntüleme: 748

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
ks-hd1512 Akıllı Telefon ve Tablet ile (Android-İphone) Kumanda Edebilme

SUNPLUS STB REMOTE PROGRAMINI ANDROİD ve İPHONE CEP TELEFONUNUZA YÜKLEYİNİZ

BURADAN TELEFONUNUZA İNDİREBİLECEĞİZ GOOGLE PLAY STORE ULAŞABİLİRSİNİZ.

attachment.php

MENÜ İÇERİSİNDE AYARLAR-SİSTEM MENÜSÜNDEN UZAKTAN KUMANDA BÖLÜMÜNÜ AÇINIZ ve DEĞİŞTİRMEK KISMINI AÇIK YAPINIZ.ŞİFRE KISMINA 0000 GİRİNİZ

attachment.php
attachment.php
attachment.php

YÜKLEDİĞİNİZ PROGRAMI CEP TELEFONUNUZDAN AÇINIZ VE CİHAZ İLE TELEFONUNUZ ARASI ŞİFREYİ EŞLEŞTİRİNİZ.

attachment.php
attachment.php
attachment.php

BUNDAN SONRA MENÜLER ARASI GEÇİŞ, KANAL İLERİ GERİ, SES AÇMA KAPAMA, FİLM İZLERKEN DURDURUP İLERİ GERİ SARABİLİRSİNİZ.

attachment.php
attachment.php
attachment.php

KANAL LİSTENİZİ GÖREBİLİR, ZAMAN DİLİMİ AYARLAYABİLİR, YAYIN AKIŞI BULUNAN KANALDA İZLEYECEĞİNİZ PROGRAMLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

attachment.php

cellom

satcafesi.net
Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı
Web sitesi
t.me
digimy usta Sunplus STB Remote cep tel yüklenmiyor.yükleme yapmaya calisinca
satin almaya calıstıgınız öge artik mevcut degil diyor. böyle mesaj geliyor.yardımcı olurmusunuz.simdiden tesekküler

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
market hata veriyor olabilir siz genede telefonunuza bi restart atın tekrar farklı gün indirmeyi deneyin
bazen butür hatalar olabilir

marketten skifta indirin buda başka bir uygulama...

mustafat

Aktif Üye
"Can not find server" hatası alıyorum. Uzaktan kumanda açık ve şifre de 0000, ancak aleti bulmuyor bile. Neden olabilir?

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
Her iki cihazda aynı ip den çalışması gerekiyor kontrol edin internet bağlantı hatası alıyorsunuz...

mustafat

Aktif Üye
Telefonda 3g kapalı, 2 cihaz da aynı internet bağlantısıyla bağlı. Alıcıyı, modemi, telefonu baştan başlattım, ancak bir değişiklik yok.

unal45

Aktif Üye
o_kharika mükemmel çalışıyor çep telefonundan. kumandanın yaptığı tüm işlemleri yapıyor hatta fazlasını yapıyor isterseniz öbür odadan kanalları değiştirin.ks-1512 hd süper ip tv mükemmel çalışıyor şifreli kanalları fta gibi açıyor.türker elekronik. ismail türker'e buradan çok teşekkürler. cihazın kurulumunda ve ayarlarından dolayı.

Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.