Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

kamosonic/yumatu dönüşüm ortak yazılım

digimy

Ankara
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
içinde sürpriz iptv var:)

yazılımın diğer yazılımlardan farkı kumanda kodlarıdır

yumatu yazılımda kamosonic kamosonic yazılımda ise yumatu kumanda çalışmamaktadır bu yazılımda ise her iki markanın kumandasıda çalışmaktadır
iyi seyirler...

yazılımı sağda solda görürseniz bilinki buradan alıntıdır zaten yazılımda satcafesi imzası var :)

içinde sürpriz iptv var:)

yazılımın diğer yazılımlardan farkı kumanda kodlarıdır

yumatu yazılımda kamosonic kamosonic yazılımda ise yumatu kumanda çalışmamaktadır bu yazılımda ise her iki markanın kumandasıda çalışmaktadır
iyi seyirler...

yazılımı sağda solda görürseniz bilinki buradan alıntıdır zaten yazılımda satcafesi imzası var :)

bu yazılımla kamosonic yumatuya mı dönüşüyor digimy usta. kamosonic 6.08 yazılımını kullanıyorum .bu yazılımı yüklersek bir artısı olacak mı cihazın.

ben yukledim free server ile açtı 13 ve 39 doguyu açtı az önce yükledim yutube çalışmıyor sadece iptv de çalışıyor

her cihaz usb den almayabilir bazıları usb/bazıları rs232 ile yüklenir siz önce usb deneyin olmassa rs232 ile yükleyin youtube çalışmaz iptv ve server çalışır

yukarıdaki yazılımın ismi rom olarak değiştirmeden flashdan mı yükleniyor hamza usta.

ayarlar ok bastık ne oldukı hıcbısey anlamadım yuklenıyomu

hamza usta teşekkürler.bende usb den yükledim. kanal dosyası için ayrıca sağol

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri