gittigidiyor

kanal düzenleme

kkabasakal

Aktif Üye
slm hocam bende 1512 var kanal listesini cihazın internetinden yada sizin siteden yeni kanal listesini indirsem ve bu kanal listesi karışık olarak geliyor ben bu kanal listesini bilgisayarımda istediğim gibi sıralayıp ve kanal listesindeki fazla uyduları silebilen program varmı-tekrar usb ile cihaza nasıl atarım.Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

aozaslan

Aktif Üye
arkadaşlar 1512 kamosonic için çoklu kanal listesi varmı.motorlu çanağımda 12 tane uydu ayarlı ve kanallar yüklenmişti.cihaza yazılım yükledim.elimde olan kana listesinin kayıtlı olduğu bilgisayarım da yedeğini almadığım D bölümü çöktüğü için konple format atıldı.elinde çoklu kanal listesi olan verebilir mi.tşk.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
arkadaşlar 1512 kamosonic için çoklu kanal listesi varmı.motorlu çanağımda 12 tane uydu ayarlı ve kanallar yüklenmişti.cihaza yazılım yükledim.elimde olan kana listesinin kayıtlı olduğu bilgisayarım da yedeğini almadığım D bölümü çöktüğü için konple format atıldı.elinde çoklu kanal listesi olan verebilir mi.tşk.

http://satcafesi.net/forum/kamosoni...lu-ve-sabit-kanal-listeleri-2.html#post144371
liste eski ama yükleyip üzerine tarama yaptırabilirsin

aozaslan

Aktif Üye

teşekkürler usta usb ye attım.ilk önce %5 te kaldı birkaç sefer denediğimde yükleme yaptı dedi.sonra anlamsız uydu adları ve kanallar çıktı.sanırım hatalı yükleme yptı tekrar elimdeki 3 uydulu kanal listesini yükledim.yükleme tamamlandı diyor ancak linkten aldığım bozuk liste görünüyor.ftp den kanal listesi yükle dediğimde yükleniyor diyor sonunda dosya bulunamadı diyor sanırım cihaz çöktü son bir defa deneyip kurtarma yazılımı yükleyeceğim sanırım.

Son düzenleme:

aozaslan

Aktif Üye
elimdeki kanal listesini de yükleyemiyorum.yüklüyor ancak linkteki kanallar görünüyor

aozaslan

Aktif Üye
fbrika ayarlarına döndüm.elimdeki üç uydulu kanal listesini yükledim.

aozaslan

Aktif Üye
arkadaşlar kamosonic 1512 hd için çoklu kanal listesi arıyordum hiçbir formda bulamadım.kendim iyi kötü uyduları ayarlamaya çalıştım.eski yazılımlarda 1 thor,4 sirüs,7,13,16,19,26,28,31,36,39,42 ve 46 uyduları vardı.bilgisayarımda yedekliydi bilgisayar çökünce hepsi gitmişti.şu anda son yazılım yüklü ve 42,31,26,19,16,13 ve 7 dereceleri yükledim.ne kadar uğraştıysam 46,39,28,36,4 ve 1 derceleri ayarlayamıyorum.her frekansı denedim. yazılımla alakalı olabilir mi.(şimdi hepsini izliyormusunuz denecek ama buda farklı bir şey amatör olarak uğraşmak)

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
arkadaşlar kamosonic 1512 hd için çoklu kanal listesi arıyordum hiçbir formda bulamadım.kendim iyi kötü uyduları ayarlamaya çalıştım.eski yazılımlarda 1 thor,4 sirüs,7,13,16,19,26,28,31,36,39,42 ve 46 uyduları vardı.bilgisayarımda yedekliydi bilgisayar çökünce hepsi gitmişti.şu anda son yazılım yüklü ve 42,31,26,19,16,13 ve 7 dereceleri yükledim.ne kadar uğraştıysam 46,39,28,36,4 ve 1 derceleri ayarlayamıyorum.her frekansı denedim. yazılımla alakalı olabilir mi.(şimdi hepsini izliyormusunuz denecek ama buda farklı bir şey amatör olarak uğraşmak)

son yazılım için kanal listesi çalışması yapılmadı nedeni ise firma artık üretmiyor cihazı 4K gelecek buyüzden kanal listesi hazırlamıyorlar

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.