gittigidiyor

Kartal umutlu: 2-1

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2478811.jpg
Kartal buz kesti
UEFA’da turu ilk maçta kapma adına maça çıkan Beşiktaş, şok yenilgi ile hayal kırıklığı yarattı. Zayıf Norveç temsilcisi önünde devreyi önde kapatan Kartal, ikinci yarı resmen döküldü. Yaz ortasında kış yaşanan deplasmandaki 2-1’lik mağlubiyet herkesin içini dondurup kahretti. Bilic’in ekibi rövanşa turu geçip affettirme konumuna geçti...

Önde başladı

Kartal’ı maç öncesi rakip kadar düşündüren konu suni çim olan zemin ve iklim şartlarıydı. Bu yüzden Siyah-Beyazlı takım temkinli başladı oyuna. Orta alan geride durup, Tromsö’yü üstlerine çektiler. Norveç ekibi, Bilic’in tuzağına çabuk düştü. Risk alıp topluca ileri çıkmaya başladılar. Henüz 9’ncu dakikada Dentinho’nun başlattığı atakta, Fernandes sağdan ortaladı, Almeida için topu ağlara göndermek zor olmadı: 0-1. Bu golle maça başlayan Beşiktaş aynı taktik anlayış ile devam etti. Bu kez Tromsö karşılık verdi. Kalabalık yerine uzun paslar ile çıkıp gol aradı. Karşılıklı savunma düşüncesi öne çıkınca ilk yarıda heyecan her geçen dakika azaldı. Tolga iki pozisyonda iyi yer tuttu. Escude çok iyi kademeye girip savunmayı rahatlattı. Ota alanda Veli, ayak basmadık yer bırakmadı. İki kanat arasında gidip gelen Dentinho çalışkandı. İçeri giren Olcay bu yarıda vasatı aşamadı. Fernandes ve Hutchinson klasik oyunlarını sergilediler.

Roller değişti

İkinci yarıda durum tam terse döndü. Tromsö ikinci yarıya golle başlayan ekip oldu. 48’de, Ersan; ceza alanına giren Ciss’i düşürdü. Yan hakemin uyarısı ile kazanılan penaltıda, Bendiksen, Tolga ile topu ayrı köşelere gönderdi: 1-1. Kartal’ın yeniden öne geçip turu garantiye alacak golleri atması beklentileri 68’de geri tepti. Escude’nin hatasında topla buluşan Pritchard sert şutla takımını öne geçiren golü attı: 2-1. Futbol ve skora bir hayli sinirlenin Bilic’in oyuna yaptığı hamleler sonucu değiştirmeye yetmedi. Kartal tur umudunu önümüzdeki hafta İstanbul’da yapacagı rövanşa bağladı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst