gittigidiyor

Kazanan yok.....Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 1

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu seneki kadar sıkıcı bir Lig olmamıştı,ne göz zevki kaldı ne oyun......

Süper Lig'de sezonun son derbisinde Beşiktaş ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin 6. dakikasında Fenerbahçe öne geçti. Ferdi'nin şutunda Serdar Dursun'un kontrol edemediği top Novak'ın önünde kaldı. Novak kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderdi: 0-1.

Fenerbahçe'nin golünden 1 dakika sonra Beşiktaş, Novak'ın topa elle müdahalesi sonrası penaltı kazanırken, bu pozisyonda Batshuayi meşin yuvarlağı direğe nişanladı ve siyah-beyazlı ekip berberlik şansını tepti.

Beşiktaş, 29. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Novak'ın müdahalesi sonrası Kenan Karaman'ın yerde ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Arda Kardeşler, VAR incelemesinin ardından beyaz noktayı işaret etti. Topun başına geçen Ghezzal, Altay'ın sağından attığı topu ters köşeyle ağlarla buluşturdu: 1-1.

Mücadelenin 50. dakikasında Beşiktaş'ta Larin'in kafa vuruşunda top direkten döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve sezonun son derbisi 1-1 eşitlikle sona erdi.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,199
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Fenerbahçe'nin 2.lik iddiası sürüyor. Konyaspor bu gece kazanırsa 2.lik mücadelesine ortak olacak.
Konyaspor- Antalyaspor maçı şu an 2-2 devam ediyor. İlk yarı sona erdi. Bakalım 2. yarıda gol yağmuru devam edecek mi?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst