gittigidiyor

Kırılmalara karşı en dayanıklı ekran!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya




kirilmalara-karsi-en-dayanikli-ekran--1809104.Jpeg

Sağlamlık konusunda daima iyi bir imajı olan Motorola, Android dünyanın önemli oyuncularından. Her ne kadar ülkemizde satılmasa da ABD pazarı için önemli bir akıllı telefon üreticisi. Firma şimdi yeni modeli DROID Turbo 2’yi duyurmaya hazırlanıyor. Ancak bu model, diğerlerinden farklı olacak.


Motorola’nın internet sitesinde bazı bilgiler yayınlandı ve ardından hemen silindi. Droid-Life isimli sitenin iddiasına göre Motorola DROID Turbo 2 modelinin ekranı “ShatterShield” olarak isimlendirilecek. Yani ekran kırılmaya karşı dayanıklılık vaat edecek. Bu özellik zaten tahmin ediliyordu ancak başka iddialar da var. İddiaya göre Motorola’nın bu ekranı üç farklı katmandan oluşacak. Ekran, lens ve değiştirilebilir koruyucu lens olarak adlandırılan bu katmanların her biri ayrı ayrı güçlendirilmiş parçalar. Tüm parçalar satın alındığı günden itibaren kırılmaya karşı 4 yıl garantili olacak.

Yani ShatterShield aslında Motorola tarafından geliştirilen bir özellik. Firma, kırılmasının oldukça zor olduğunu iddia ediyor. Aksi halde 4 yıl garanti vermesi mümkün olmazdı. Bu yeni ekranı ve DROID Turbo 2 modelini önümüzdeki hafta göreceğiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst