gittigidiyor

Koltuk ısıtıcı için Abonelik ücreti isteyen BMW

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Alman üretici bu hizmet için aylık 17 dolar hizmet bedeli isteyeceğini söylüyor. Bu olayı gören internet kullanıcıları hemen izahı olmayan şeyin mizahı olur diyerek goygoya başladı.

BMW otomobillerde artık koltuk ısıtma özelliği paralı aboneliğe bağlı olacak.​

BMW otomobillerde artık koltuk ısıtma özelliği paralı aboneliğe bağlı olacak.


BMW, bazı ülkelerde otomobil alıcıları için alışılmadık bir iş modeline yöneliyor. Isıtmalı koltuklar istiyorsanız, karnınızı ısıtmak için ayda yaklaşık 17 dolarlık bir abonelik planına kaydolmanız gerekecek.

BMW'nin İngiltere sitesine göre , bazı arabalara 'ekstra ücret ödemeden' koltuk ısıtıcıları takılıyor. Ancak asıl koltuk ısıtma işlevine erişmek için müşterilerin aylık 17 ABD doları abonelik planı satın almaları veya hizmetin 'sınırsız olarak' kilidini açmak için yaklaşık 416 ABD doları ödemeleri gerekir. Site, satın alma işlemi tamamlandıktan sonra koltuk ısıtıcılarının 'aracınızda etkinleştirildiğini' belirtiyor.

Tabi hal böyle olunca internette dalga konusu oldu. Aşağıdaki fotoğrafta, "O kadar zenginim ki koltuk ısıtmalı bir arabam var" yazıyor.​

Tabi hal böyle olunca internette dalga konusu oldu. Aşağıdaki fotoğrafta, O kadar zenginim ki koltuk ısıtmalı bir arabam var yazıyor.


"Isıtmalı koltuklar için ayda 18 dolar ödemeyi reddettikten sonra kışın BMW'mde"​


Direksiyon abonelik ücretini ödemeyi unutursanız tava kullanabilirsiniz.​




Bu kullanıcı da arabamın büyükbaş hayvan koruma kitinin parasını ödemeyi unuttum yazmış.​

Bu kullanıcı da arabamın büyükbaş hayvan koruma kitinin parasını ödemeyi unuttum yazmış.


Aboneliğimin bitmesine beş dakika kala eve yetişmeye çalışıyorum.​




Aidatı ödemediğimi gören BMW çalışanları arabama el koymaya geliyor.​

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst