gittigidiyor

Konya Sun TV Türksat Uydusunda Yayında…

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
Konya Sun TV Türksat Uydusunda Yayında…


1990 yılından bu yana Konya’da yayın hayatına devam eden ve uzun süredir test yayınları yapan Sun Tv, uyduya çıktı. Türkiye’nin ilk yerel televizyonu olarak yayın hayatına 1991 yılında merhaba diyen Sun Tv ilkeli yayın politikasından taviz vermeden bu günlere geldi.

Gelişen teknolojiyi takip ederek izleyicilerine içerikli ve kaliteli yayınlar izletmeyi kendisine görev addeden Sun Tv artık bu yayın anlayışını daha da geliştirip hem Türkiye‘ye hem de Avrupa’ya izletmek için Türksat üzerinden uydu yayınına geçti. Türksat 2A kanalından 11957 Vertical 27500 Sembol ve 5/6 Fec’den yayın yapacak.

Uydu lisansını bir süre önce alarak türksatla olan alt yapı çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Sun Tv uydudan izleyicilere görüntü kalitesi yüksek, ekran görüntüsü en üst seviyede ve içeriği dolu programlarla izleyicisinin karşısına çıkıyor.

YEREL DEĞERLER KORUNACAK

Sun Tv Genel Müdürü Yasin Duysak, uydu yayıncılığına başlamalarının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Televizyonculuk alanında elde ettiğimiz bütün birikimi ve deneyimi artık uydu aracılığıyla izleyicilerimizle paylaşacağız. Televizyonumuzun kuruluşundan itibaren hedefimiz Ulusal anlamda yayın yapmaktı.

Bunun için çıkış tarihimizden itibaren hedefimizi yüksek tutup, ismimizi “Sun” koyduk çünkü yerelde kalmayı ve yerel düşünmeyi baştan itibaren yeterli bulmadık.

Çünkü gelişen Dünya ve sürekli yaşanan değişim bir gün bizi de uyduya taşıyacaktı. Ve o gün bugün. Artık kazandığımız deneyim ve birikimle Sun Tv olarak uydu yayıncılığına bizde merhaba diyoruz.

Elbette yerelden ulusala çıkan bir kanal olarak yerel değerlerimizi her zaman koruyan ve onlardan uzaklaşmadan uyduda Anadolu’nun ve ülkemizin değerlerini izleyicimizle paylaşmak istiyoruz.

Tarafsız ilkeli ve her kesimin sesi kulağı ve görüntüsü olmayı sürdüreceğiz. Bizim önceliğimiz halkımızın beklentilerine cevap vermektir.

Halkın değerlerini ekranlarımıza yansıtmak ve dünden gelen değerleri yarına taşımak en önemli ilkemiz olacaktır.

Herkesin kendini bulacağı Sun Tv uydu ile yetinmeyecek ve en kısa zamanda diğer mecralarda da yer alacaktır. Sun Tv ailesi olarak bu gururu bütün izleyicilerimizle paylaşmak büyük sevinç duyuyoruz.”



KAYNAK: SUN TV
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst