gittigidiyor

Korax Full HD çöktü?

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
ALINTI: Ciyo




Korax Full hd çöktü yanlış yazılım attım ekran gelmiyor
com dan kurtarma varmı bunun





cihazın ön panelinde herhangi birsey yazıyor mu?



Hayır hiç bir yazı yok.




Eğer başka bir cihazın yazılımını attıysanız, flash programlamak gerekir, kurtarma yazılımı sorununuzu çözmez.

Cihazın ön panelinde Please Wait yazıyorsa kurtarma yazılımı size yardımcı olacaktır. Elinizdeki her yazılımı kurtarma yazılımı olarak kullanabilirsiniz. UPDATE klasörünü açınız, 2 dosya göreceksiniz. Biri Korax_v18x.img'dir, diğeri ise FirmwareUpdate klasörüdür. FirmwareUpdate klasörünü TXT formatında (not defteri) açınız. SUPERVISOR = NO; olan bir yazı göreceksiniz, onu SUPERVISOR = YES; yapınız, yani NO'yu YES yapınız, büyük harfli olarak, sonra dosyayı değişiklikleri kaydederek kapatınız. Cihaz kapalı iken USB flash diski cihaza takınız, Cihazı açtığınızda cihaz otomatik olarak yazılımı almaya başlayacaktır, ön panelde Remove Disk yazana kadar bekleyiniz, daha sonra usb flash diski çıkarıp, cihazı arkadan düğmeden kapatıp açınız. Cihaz normal çalışacaktır.


Peki buna Jtag olurmu?

başka cihazın yazılımını attığınız için sorunu jtag ile çözemezsiniz, flashı programlamanız gerekiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst