gittigidiyor

Korax Vipbox HD ve Matrix IP tv yükleme işlemi

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
IPTV Yükleme ve Dosya Formatı Hakkında

-Menü-Yükleme-IPTV GUNCELLEME kısmından yüklenmektedir, usb güncelleme'den değil!

-Cihaza kendi oluşturmuş olduğunuz IPTV dosyası atmak isterseniz dosyanın adı iptvlist ve formatı da .txt olmaz ise cihaz dosyayı uyumsuz dosya olarak görüyor, ve dosya usb ana sayfasında olmalı klasörün içinde değil. Bir sonraki yazılımda bu ortadan kalkacak iptv dosyasının adı her ne olursa olsun yüklenebilecektir.

(Yukarıda bahsedilen iptvlist isim zorunluluğu 24 nisan 2015 yazılımından önceki yazılımlar için geçerlidir, yeni yazılımımız gelmiştir, yazılımınız eğer 24 nisan ve üzeri ise iptv dosya adı her ne olursa olsun yükler, fakat dosya formatımız daima .txt formatı olmalıdır!. )

-LIVE kısmında yer alan Kategoriler halinde yer alan (Ulusal,Yabancı,Spor,Muzik vs. gibi) 1000 Free IPTV kanallar her giriş çıkış yapıldığına kendi otomatik güncelleme yapmaktadır, bunun için ayrıca bir işlem yapılmasına gerek yoktur. DIY kısmı ise kendinizin yapmış olduğu IPTV'leri izleyeceğiniz kısımdır.
 

ozuydu

Aktif Üye
Katılım
28 Eyl 2012
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
bursa
yükledim 1700 kanallı lısteden DIY Bolumune sadece 300 kanal alabildi kanal kapasitesi düşük.
 

krol

Aktif Üye
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
KAYSERİ
yükledim 1700 kanallı lısteden DIY Bolumune sadece 300 kanal alabildi kanal kapasitesi düşük.

@ozuydu Vipbox HD Cihaza menü-güncelleme-internetten güncelleme bölümünden son yazılımı yükledikten sonra DIY bölümü kapasitesi 1000 kanala VIPTV bölümünün kapasitesi de 2000 kanala çıkar
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst