gittigidiyor

KORAX X MİNİ HD Uydudan Güncelleme Talimatı

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
KORAX X MİNİ HD Uydudan Güncelleme Talimatı

[HIDE]
Menü tuşuna basın, üst bölümde ses açma tuşuyla gezinirken, yazılım güncelleme bölümüne geçin, Ota Güncellemeyi seçin ve ok.eyleyin. Ota güncelleme bölümünün ayarları En üstü Türksat, frekans 11996, polarizasyon V, sembol 27500, data (download pid) pidi 0890 yada 11996 v 27500 pid 0796 olmalı. Alttan 2.nci satır (ota güncelleme şekli) YAZILIM olarak gelir. Orada ayrıca K ey (şifre) listesi ve Kanal listesi de var. Yazılım üzerine gelip, ses açma tuşuyla çevirirseniz, Hangisini seçip Ok.eylerseniz cihazınız otomatik olarak 2 ila 12 dakika arasında O yazılımı, kanal listesini veya k ey listesini alır. Siz orayı k ey listesi yapın, Ok.eyleyip 2 ila 12 dakika bekleyin, cihaz k eyleri yükler. İlave kanallarda eklenir gelirse listeye. Yazılım veya k ey listesi yüklediğinizde kanal listesi bozulmaz. Sadece toplu olarak silerseniz veya Menüden Fabrika ayarlarını ok.eylerseniz kanallarınız silinir. Fabrika ayarına dönmeyin. Olaki dönderirseniz, mutlaka MenüdenTurksat bölümünü LNB1 olarak yazarak Ota Güncelleme
[/HIDE]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst