gittigidiyor

Ks-hd1512 ip tv smartbox yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
tvlist isimli metin belgesi içeriği örnek verilmiştir 1. mesajda resim halinde yayınladım resimde görüldüğü gibi ilk satırda title:kanallar yazıyor siz oraya kanallar yerine başka bi yazı yazabilirsiniz

serviceosman

Aktif Üye
s.a. üstad, FTP den güncelleme yapamıyormuyuz?
illaki usb den mi yapmamız gerekecek? Birde bu türksat 4a uyumlu uydu kanal listesi içerisinde mevcutmu?

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
s.a. üstad, FTP den güncelleme yapamıyormuyuz?
illaki usb den mi yapmamız gerekecek? Birde bu türksat 4a uyumlu uydu kanal listesi içerisinde mevcutmu?

ftp den yazılım güncellemesi yapabilirsiniz kanallar içerisinde yüklü geliyor ayrıyeten kanal listesi yüklemek için öncelikle yedek almanız gerekmektedir bu ne için gerekir örneğin siz yazılımı yüklediniz herhangi bir nedenden dolayı fabrika ayarlarına döndünüz yada kanallar silindi bunu yeniden yüklemek için hazır listeyi öncelikle flaş belleğinize yedeklemeniz gerekmektedir ayrıca iptv için her açtığınızda otomatik ftpden güncelliyor böylelikle kanallar göstermiyor derdi olmuyor yada mavi tuşa basarak kanalları otomatik ftp üzerinden güncelleyebilirsiniz...

serviceosman

Aktif Üye
ftp server dan güncellemeye girince connecting.. yazısından sonra getting file geliyor ve orda takılıp kalıyor. Sorun mu var serverde?
ilgilenirseniz iyi olur sanırım.
Emeğinize sağlık..

Nihatinho

Aktif Üye
Hersey güzel oldu, sirf simdi iptv kanalliri mavi tus üzerinemi güncellenecek digimy hocam dogru anladimmi? Yoksa,yine bildigimiz sekil ftp güncelleme üzerine bulunucakmi?

elektronik34

Aktif Üye
Hersey güzel oldu, sirf simdi iptv kanalliri mavi tus üzerinemi güncellenecek digimy hocam dogru anladimmi? Yoksa,yine bildigimiz sekil ftp güncelleme üzerine bulunucakmi?

iptv kanallarını güncellemek için mavi tuşa basman yeterli olacak güncel listeyi hemen yükleyecektir ftp den ise şimdilik yazılım güncellemesi yapabilirsiniz o_k

cms80

Aktif Üye
sayın digimi ben herşeyi denedim ama usb ile yukleyemedim örnek dosya koy biz satırı düzenleyelim

cilginyurekli

Aktif Üye
bende olmuyor 20:30 dan beri uğraşıyorum valla sitede bilen yokmu ?

naak39

Aktif Üye
Selam;

Receiver ile DQCAM yüklü gelmişti. Yeni yazılımı yüklersem. DQCAM silinir mi?
Yeni yazılıma nasıl DQCAM'ı nasıl yükleyebiliriz?

Teşekkürler.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
Selam;

Receiver ile DQCAM yüklü gelmişti. Yeni yazılımı yüklersem. DQCAM silinir mi?
Yeni yazılıma nasıl DQCAM'ı nasıl yükleyebiliriz?

Teşekkürler.
merhaba güncel yazılım yüklerseniz dqcam silinmez fakat iptv listeniz varsa yede alın
güncelleme için şu yolu takip edin menü+güncelleme+ftpgüncelleme+link diyrek çıkan ekranda yazılım_kanalliste_emu 3 mart yazılımı var indirebilirsiniz...

naak39

Aktif Üye
3 Eylül_V6.08.13(Emu+K liste+Yazılım)bin
olanını mı yükleyeceğim?
Teşekkürler.

maraz25

Aktif Üye
ıp yv ye kanal nasıl eklenir

Arkadaşlar yukarda anlatılanları yaptım usb ile bir türli ıp tv ye kanal ekleyemedim
waen lütfen yardım eder mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.