coolmeen
Aktif Üye
arkadaşlar cihazım kamosonic 1512 son yazılım yüklü yaklaşık 6 aydır iptv kullanıyorum ttnet 75 gb akk li 24 mb alıyordum hız 75 gb geçince 8 mb düşüyor ve 5-6 gibi alınca arada bir donma yapıyordu 7 nisanda türknet 35 mb akksiz hattımı taşıdım.şu anda 32 mb gibi alıyorum iptv de arada sn.lik kesinti olup iptv birkaç saniye geriye sarıp devam ediyor.iptv sağlayıcım birkaç kez kontrol etti sorun yok dedi bilgisayarda bir sorun olmuyor.yazılımla ilgili olabilir mi.interneti taşımadan önce hız düşüklüğünden pek belli olmuyordu şimdi hızlı olunca sanki ortaya çıkmış oldu.sorun yazılımla olabilir mi.tşk
Hurzati kısaca yazmış ve bende bunu az daha açayım.
Senin internet hızın tabiki önemlidir.Mesela 5mbit hızın üzerinde ise full hd yayınlar (1920x1080! donmaz.Ama sana server saglayan panelin internet hızıda önemlidir.Serverci sana yayını verirken internet hızı 18-20 mbit hızın altında hız ile yayın veriyorsa,zaten panel yogun ise bu hız müşteriler birlikte yayın izlerke hız yarıdanda asagı düşecektir bu kacınılmaz.Ve dediğim gibi bu hız söylediğiminde altındaysa yüklenme olmasa bile donacaktır.Sorun sadece senin hızının yüksek olmasıyla çözülmüyor.