gittigidiyor

"Kuyt'a eşi izin vermiyor"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
7 Nisan 2015 Salı

Başkan Yıldırım, TFF Başkanı Demirören ile kulüp başkanlarının ziyaretinde, “Bu olaydan sonra oyuncularımı toparlayamıyorum. Dirk Kuyt'ın eşi kocasının deplasmanlara gitmesine izin vermiyor” ifadesini kullandı.

oAvWj7.jpg


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Kulübü’ne “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

Heyette, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’nun yanı sıra Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, ziyaretlerine gelen heyeti kulübün kapısında karşılayıp, yönetim kurulu toplantı salonunda kabul etti. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ofisindeki işlerini gerekçe göstererek ziyarete katılmadı.

Birlik zamanı

Başkan Yıldırım, “Yanınızdayız” mesajını veren TFF yönetiminine ve kulüp başkanlarına teşekkür ederken, “Herkes nasıl organize ve planlı bir saldırı ile karşı karşıya kaldığımızı gördü. Şimdi hepimizin birlik olma zamanı. Ama ortam böyleyken bile ‘Eylemin olduğu yerde İstanbul Başsavcısı’nın arsası var’ şeklinde ciddiyetsiz açıklamalar yapanlar var. Bakın ben bu olaydan sonra oyuncularımı toparlayamıyorum. Kuyt’ın eşi kocasının deplasmanlara gitmesine izin vermiyor” ifadelerini kullandı.

Naklen yayın konusunun da konuşulduğu ziyarette Yıldırım, “Biz futbol ailesi olarak kötü günlerde değil iyi günlerde de artık bir araya gelmeliyiz” dedi.

Aziz Yıldırım, TFF Başkanı Demirören ve kulüp başkanlarının ziyaretinden memnun olduklarını belirtti.
 

baranky

Aktif Üye
Katılım
17 Ara 2011
Mesajlar
75
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
39
Konum
Antalya
Galatasarayın çok sevdiği Aldurrahim Albayrak tff toplantısı sonucu butun canlı yayınlara katılıp burdan fenerbahceye ziyarete gidiyoruz dedi nerde? işte sen busun......
Trabzon baskanı na artık biri dur demeli bu ülkenin üstdüzey yetkilileri nerde?
Aziz yıldırım artık çıkıpta tek tek herşeyi isim isim ucu kime dokunsa dokunsun anlatmalı ki anlatırsa suanda cumhurbaskanına bile sıkıntı olucak.....
Bjk başkanı nı şahsen çok takdir ediyordum ama hep 3 büyükler derdi o nerde peki*
Fb yönetimi ligden çekilin ceza en fazla alt lige düşmek o zaman Digiturk batar yayın kaousu ve federasyon gider onlar bunu sizden dahaiyi biliyor.
O şöfor o koruma olmasa suanda fenerbahce zaten yoktu....
biri bu yazıyı fb baskanına göstersin yada ben zatenh kulube meil atıcam aynen bunu...
birde tarafsız olalım gördüğümüzü yazalım: Fb de emre volkan bir daha topa el bile sürmemeli heleki emre belki volkan büyük ceza alarak devam etmeli...
Melo eskiden emre gibi idi ama şimdi volkan gibi zokora sınırdışı edilmeli.....
Sabri de büyük ceza almalı...
ts ve fb başkanları ayrı ayrı kelime kelime sözleri incelenip ayrı ayrı cezalar almalı ama kelime olarak ceza değil CEZA...
ve kim en ufak olumsuz taraftarı sıkıntıya sokucak bir cümle değil harf bile söylese bir daha o sezon o topa ayak vurmamalı... Ve kendini futbolun patronu olarak gören Fatih Terim ülkeden kovulmalı... işte o zaman ülke futbolu düzelir.

Birde en önemlisi unutmadan belirteyim sahada kafa kafaya çarpışan yüzü kan gölüne dönen futbolculara Ambulans sahada mudahale etmeli bir futbolcudan dahamı değerli eyyyy Konya stadı.....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst