gittigidiyor

Lenovo Android tabanlı bir bilgisayar geliştiriyor!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
ideapad-ip-flex-5-chrome-14iau7-pl-mzmg_cover.jpg





Lenovo'nun Windows işletim sisteminden bu tarafa kayması, Android işletim sisteminin evriminde önemli bir kilometre taşı olabilir. Lenovo, ThinkCentre M70a masaüstü bilgisayarını yeniden düzenlemek için Esper ile işbirliği yapıyor. ThinkCentre M70a, segmentindeki en iyilerden biri olarak çıkması beklenen hepsi bir arada bir bilgisayardır.

ThinkCentre M70a, 21 inçlik dokunmatik ekrana sahip ve Intel Core işlemci (i3'ten i9'a) ile çalışıyor. M70a şu anda Windows 11 üzerinde çalışırken, yeniden tasarlanan sürüm Android işletim sistemi üzerinde çalışacak. Android, akıllı telefon pazarında küresel bir çekiciliğe sahipken, PC alanındaki evrimi geniş sonuçlar doğurabilir. HP Chromebase AIO, Android ile ChromeOS üzerinden entegrasyona sahip en yakın PC'dir.

Lenovo Android tabanlı bir bilgisayar geliştiriyor!​

Android ile Lenovo ThinkCentre M70a, perakende ve konaklama işletmelerindeki müşterilere hitap etmek için kurumsal tabanını genişletecek. M70a'nın Windows 11 versiyonu zaten Lenovo web sitesinde mevcut, Android versiyonunun da yakında yayınlanması bekleniyor.

ThinkCentre M70a'nın fiyatı şu anda 889 dolar civarında ve Android sürümünün fiyatı da çok farklı olmamalı. Android versiyonu, ThinkCentre M70a'ya genişletilmiş dinamikler ve işlevsellik sunabilir. Daha odaklanmış bir çalışma aracı sağlamak için dağınıklıkları ve karmaşıklığı ortadan kaldırma potansiyeline sahip.

Android, müşteriye yönelik cihazlarda kullanıldığında Windows 11 kullanıcı deneyimini geride bırakıyor gibi görünüyor. Basitliği, Android işletim sisteminin PC'lerde kullanılmasında temel bir faktör olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst