gittigidiyor

Lg g5 2016

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Sadece akıllı telefon değil, birçok farklı elektronik ev aletlerinde önemli bir pazar payına sahip LG, yıla yeni bir akıllı telefon ile giriş yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda LG V10 modelini tanıtan Güney Koreli firma, şu günlerde ise yeni cihazı olacak olan LG G5 için koşturmaca içerisinde.
Elimize ulaşan bilgilere göre, LG G5 modelinde de ikinci bir ekran konumlandırılması söz konusu olabilir. Kısayol ataması, bildirim gösterimi, müzik oynatıcı kontrolü gibi işleve sahip bu küçük dokunmatik ekran, LG G5 modelinde de kendisine yer bulacak.Ekran olarak 5.3 inçlik 2K çözünürlük desteğine sahip bir donanım konumlandırılırken, cihaz performansını Snapdragon 820 işlemciden alması bekleniyor. 3GB RAM ve 16GB dahili depolama konumlandırılması planlanan cihazda batarya kapasitesi biraz daha azalarak 2800mAh seviyesine gerileyen LG G5’in parmak izi okuyucusununda bulunacağını söyleyelim.
Elimize ulaşan bilgileri bu kadar. Gün geçtikçe yeni bilgiler ulaştıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst