gittigidiyor

LG G5 akıllı telefon ön siparişe sunuldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
LG’nin yeni amiral gemisi LG G5 akıllı telefon ön siparişe sunuldu
lg_g5_ocg_620x280.jpg

Akıllı telefon pazarının önemli firmalarından biri olan LG, merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G5 akıllı telefonu resmen duyurdu. LG firması 21 Şubat’ta duyurduğu yeni amiral gemisi LG G5 akıllı telefonu ön siparişe sundu.

lg_g5_basin_g%C3%B6rseli.jpg

İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi MWC 2016’da LG, yeni amiral gemisi LG G5 akıllı telefonu resmen duyurdu. Tasarımı ve üst düzey özellikleri ile beğeni toplayan LG G5, ön siparişe sunuldu. İngitere’nin ünlü alışveriş sitesi Clove aracılığı ile ön siparişe çıkan LG G5, 539 Sterlin ( 2240 TL) fiyat etiketine sahip. Clove , LG G5 akıllı telefonları Nisan ayının başında teslim edeceğini belirtiyor.
LG G5 akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer; 5.3″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik IPS ekrana ev sahipliği yapıyor. Gücünü dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemciyi barındıran Snapdragon 820 yonga setinden destek alacak.
Yazılım desteğini Google Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminden alan cihaz, 2.800 mAh batarya ile geliyor. 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesine sahip olan akıllı telefon, arka yüzeyinde 16MP + 8MP çözünürlüğünde çift kamerası bulunurken ön yüzeyinde ise 8 MP çözünürlüğünde kamerası yer alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst