gittigidiyor

LG G6, 26 Şubat Tarihinde Tanıtılacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

LG yeni telefonunun tanıtımını Barselona’daki bir etkinlikte gerçekleştirecek.

LG’nin yeni telefonu G6’nın ne zaman resmen tanıtılacağı konusundaki spekülasyonlar, şirketin açıklamalarıyla son buldu. LG bu yeni modeli MCW 2017 kapsamında, İspanya’nın Barselona kentinde tanıtacak.
Yayınlanan resmi davetiye, lansmanın 26 Şubat tarihinde yapılacağını açıkça gösteriyor. Ancak bunun dışında çok fazla bilgi verilmiyor. Şirketin yeni üst seviye telefonu hakkında verilen bilgilerden biri, G5 modelindeki modüler yapının terk edildiği. Bu da zaten yeni bir bilgi sayılmaz.
Bir diğer önemli husus ise yeni telefonun ekran oranının alışılmışın dışında olacağı. Çoğu telefonda kullanılan ekranlar 16:9 oranlarında oluyor. LG G6 ise 18:9 oranlı, yani biraz daha uzun bir ekran kullanacak. Bu nispeten uzun ekranın üst tarafında ayrı bildirimlerin görüntülenmesi muhtemel. Daha önce çıkan V10 ve V20 modellerinde bu iş için ikinci bir ekran kullanılıyordu.

LG'nin yeni akıllı telefon modeli LG G6'nın yeni görselleri sızdı. Yeni görsellerde kılıf üreticisi Ghostek'in kılıflarıyla birlikte LG G6 çok net bir şekilde görünüyor.

[FONT=pt_sans]Önümüzdeki ay içerisinde gerçekleşecek olan [/FONT]MWC 2017[FONT=pt_sans] etkinliğinde LG yeni amiral gemisi [/FONT]LG G6'yı[FONT=pt_sans] tanıtacak. Bu anlamda firma [/FONT]LG G6 davetiyelerini[FONT=pt_sans] dağıtmaya başladı [/FONT][FONT=pt_sans]. Bugün ise [/FONT]LG G6'nın[FONT=pt_sans] net görüntüleri ortaya çıktı.[/FONT]
[FONT=pt_sans]Yahoo'da paylaşılan görsellerde kılıf üreticisi Ghostek'in kılıflarıyla birlikte LG G6 çok net şekilde görülebiliyor.[/FONT]
[FONT=pt_sans]
633446720568.jpg
[/FONT]

Çift arka kamera ve fazlası

[FONT=pt_sans]Görüntülerden görebileceğiniz üzere modüler olmayan yapısı, arka kameranın altında konumlandırılan parmak izi sensörü ve kapasitif "home" tuşu ile LG G5'in çizgisini koruyor. Bunun yanı sıra arka taraftaki çift arka kamera ilk göze çarpan fark.[/FONT]
[FONT=pt_sans]Öte yandan metal ve cam tasarıma sahip olan LG G6, 5.7-inç 2880x1440 piksel dokunmatik ekranı destekliyor. Gücünü Snapdragon 835 yonga setinden alacak olan cihazın en az 4GB RAM'e sahip olması bekleniyor.[/FONT]
[FONT=pt_sans]
632889326000.jpg
[/FONT]




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst