gittigidiyor

LG G6 modüler tasarım ile gelmeyecek

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
lg-g6-moduler-tasarim-ile-gelmeyecek-uno2.jpg


2016 içerisinde LG, bir çok yeni akıllı telefon modelini sundu ve tabi ki bunların da başında amiral gemisi LG G6 yer alıyor. Ülkemizde de oldukça ilgi gören bu akıllı telefon dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşırken, özellikle de modüler yapısı bu akıllı telefonun dikkat çeken özelliklerinden birisi oldu.
lg-g5jpg1483887053.jpg
LG, çıkarılabilir batarya tasarımı ile akıllı telefonunu sunarken, ayrıca bazı aksesuarlar da LG G5 ile pazara sunulmuştu. Güney Kore devi LG bu aksesuarları LG G5'in arkadaşları olarak isimlendirirken, aksesuarlar LG G5'e takılarak, daha gelişmiş kamera ya da daha kaliteli hoparlör elde ediliyordu.LG bu sene de yeni amiral gemisini sunacak. Büyük ihtimalle Şubat ayı sonunda düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulabilir. İspanya Berlin'de düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkacak olan akıllı telefonun önceki nesiller gibi yine üst düzey özellikler ile sunulacağı ifade edilmekte.Diğer taraftan merak edilen bir soru da LG'nin yeni amiral gemisinin LG G5 gibi modüler tasarım içerip içermeyeceği şeklindeydi. Bu konu hakkında kesin bilgiler de firma üzerinden geldi. Firma içerisinde bir kaynak, LG'nin G6 amiral gemisinin modüler tasarım içermeyeceği ifade ediliyor. Ayrıca LG G6 ile arkadaşları da sunmayacak.LG'nin yeni amiral gemisi Quad HD ekran ve Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile sunulacak. Ayrıca fiyatının da 500$ ile 600$ arasında olacağı belirtilmekte.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst