gittigidiyor

LG Nougat Testlerini Başlatıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]LG Nougat Testlerini Başlatıyor[/h][h=2]LG tarafından geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulan yüksek beklentilerin olduğu G5 modelinde kısıtlı bir Android 7.0 deneyimi sunulacak.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
lg-nougat-testlerini-baslatiyor.jpg
LG’nin en önemli amiral gemilerinden birisi olan G5, piyasada beklenen ilgiyi görmese de telefonla yönelik yeni güncellemeler yapılıyor. Kullanıcılara yönelik Android 7.0 işletim sistemini müjdeleyen üretici firma bu konuda kısıtlı da olsa kullanıcıların bu yeniliği denemesini sağlayacak
Güney Kore’ye Özel
Güncellemelerin sadece Güney Kore'de bulunan kullanıcılara yönelik olacağı belirtilirken bu bölgedeki kullanıcıların 2 bin kişiyle sınırlı olacak kontenjan dahilinde yeni işletim sistemini denemesi Mümkün olacak. İnternet üzerinden yapılacak başvurular ile birlikte kullanıcıların işletim sistemine denemesi mümkün olacak ve aynı zamanda yapılacak kullanımlardan geri bildirimler de istenecek.
Nougat konusunda kullanıcıların büyük bir beklenti içerisinde olması bu konuda LG’nin hamlesin daha da önemli bir hale getirmiş durumda. Bu bakımdan Güney Kore ile sınırlı olsa da yeniliğe ilgi göstermesi bekleniyor. 2 bin kişilik kontenjanın büyük bir kısmı şimdiden dolarken, kullanıcılar LG sayesinde çok daha iyi bir telefon deneyimi elde edebilecek.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst