gittigidiyor

LG’den Dünyanın En Büyük Kavisli Monitörü!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
16:9 monitörler eğer size yetersiz gelmeye başladıysa LG'den size güzel bir haber var. 21:9 boyutlarında olan ekranın ise 3840x1600 çözünürlüğü bulunmakta. Diğer detaylar ve çıkış fiyatı ise haberin devamında.
https-2F2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F1945472FLG.jpg




38 inçlik Kavisli Monitör!

Birkaç yıl önce LG, 16:9 boyutundaki monitörlerin kullanıcılarının beklentilerini karşılayamadığını söylemişti. Bu sözlerin ardından LG hiç vakit kaybetmeden 21:9boyutunda monitörlerin çalışmalarına başlamıştı. Ekranın bu kadar büyük olmasının sebebini ise şirket ikinci ekrana gerek kalmadan bütün işlemleri bir ekrandan yapmabilme olanağına sahip olmak olarak açıkladı.

Geçen hafta LG, Berlin’de yapılan IFA teknoloji fuarında “dünyanın en büyüğü” olarak adlandırdığı 38 inçlik 3,840x1,600 çözünürlüğe sahip ekranını tanıttı. 38UC99 olarak adlandırılan bu cihazın ekranı kavisli olacak ve 10W gücüne sahip Bluetooth uyumlu hoparlörler kullanacak. Çok ince bir çerçeveye sahip olan bu monitörde ayrıca USB Type-C portu da bulunuyor. Bu sayede dökümanlarınızı kolayca transfer edebilirsiniz. Eylül ayının ortalarına doğru raflardaki yerini alacak olan LG 38UC99’un fiyatı ise 1,499$ olacak.

Şirket bu monitörün yanı sıra iki monitörünü daha kullanıcıların beğenisine sundu. 34 inç büyüklüğe sahip olan 34UC79G modelinde kavisli ekranın yanı sıra oyunculara yönelik 144Hztazeleme oranı ile birlikte Dinamik Aksiyon Senkronizasyon teknolojisi adlı teknolojiye sahipIPS ekranı bulunuyor. Ekranın ortasına “crosshair/aim” koymanıza olanak sağlayan bu ekran FPS kullanıcılarının daha yüksek hassasiyet ile nişan almalarını sağlıyor.
Ekim ayının ortalarına doğru çıkacak bu cihazın fiyatı ise 699$ olarak belirlenmiş. Ultrawide olarak adlandırılan LG 34UM79M modeli ise düz bir IPS ekrana sahip olarak gelecek. Ayrıca bu ekranda Google Cast yayın özelliği de bulunacak. Kasım ayının ortalarına doğru gelecek olan bu cihazın ise fiyatı 599$ olarak belirlenmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst