gittigidiyor

LG’nin Yeni Çift Ekranlı Akıllı Telefonu X Screen

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya



Çift ekrana sahip akıllı telefonların sayısı hızla artarken firmalarda satış rakamlarını daha da arttırabilmek için yeni çift ekrana sahip akıllı telefonlar üretmeye başladılar. Geçtiğimiz aylarda ilk olarak LG, bünyesinde çift ekran barındıran yeni amiral gemisi V10 modelini satışa çıkarmıştı. 160 x 1040 piksel çözünürlük sunan ikinci ekran ile kullanıcılar Wi-Fi, kamera ve basit işlemleri kolayca yerine getirebiliyorlar. LG, V10 modelinde kullanmış olduğu çift ekran özelliğini orta seviye akıllı telefonlarında da kullanmak istemesinden sonra kullanıcılar da sonunda amaçlarına ulaştılar. LG’nin yeni tanıtmış olduğu X Screen modeli, 520×80 piksel çözünürlüklü 1,76 inç büyüklüğünde ikinci bir ekrana sahip olmakla birlikte, 4,93 inç büyüklüğünde olan ana ekranı ise HD çözünürlük sunuyor. 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerası ile kullanıcılarına harika öz çekimler ve kusursuz netlik sunan fotoğraflar ile sosyal medyanın yeni fenomeni siz olacaksınız. LG X Secreen, dahili olarak 16 GB depolama alanı ile geliyor. Bunun haricinde ise telefon microSD kart desteği sunup sunmadığı henüz belli olmamakla birlikte telefon resmi olarak 22 Şubat tarihinde tanıtılması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst