gittigidiyor

Linux 4.8 Çekirdeği Artık Destek Almayacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
linux-tux-1484512787.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot]Yeni çekirdek olan Linux Kernel 4.9’un duyurulmasıyla birlikte artık önceki çekirdek sürümlerini kullanan dağıtımlara çekirdek bazında herhangi bir güvenlik, hız, optimizasyon güncellemesi verilmeyecek.
Linux Kernel 4.9 güncellemesi, dosya sisteminde, çekirdek mimarisi tarafında ve ağ sürücüleri tarafında birtakım geliştirmeler içeriyor.
[h=2]Linux 4.8 Çekirdeği Artık Destek Almayacak[/h]Ayrıca Ubuntu 16.04’ün de temelini Linux Kernel 4.8 serisinden aldığını belirtelim. Canonical, Ubuntu 16.04 kullanıcılarına şimdilik 4.8 desteği üzerinden destek vermeye devam edeceğine, yakın bir zamanda da Ubuntu 16.04 için 4.9 çekirdek serisine geçiş olmayacağını bildirdi.
[h=2]Sisteminizi Güncelleyin[/h]Bu bağlamda sisteminizin en güncel güvenlik ve optimizasyon güncelleştirmelerini almaya devam etmesi için bir an önce çekirdek güncellemesi yapmanız gerekiyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst