gittigidiyor

LOGO LKS2 v1.35 | Muhasebe Programı | Full |Tek Link

dewileyes

Aktif Üye
Katılım
6 Ara 2012
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
İstanbul
teşekkürler kardeş
 

murat1

Aktif Üye
Katılım
16 Ağu 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
adana
tam 3 saatir uğraşıyorum ama olmuyor logo kur dediğinizde karşınıza mavi bir ekran geliyor ve cillent kur demo kur seçenekleri geliyor cillent kur diyemiyorsunuz çünkü yanlış katolog diyor demo kur dediğinizdede kurulum saatlerce sürüyor ve 2 saat beklemenin sonunda saçma sapan olmadığına dair bir ileti çıkıyor demo da olsa bir kaç günlüğüne bu proğrama bakmak istiyorum ve kahretsin yok yada neden açtığınız konuları takip etmezsiniz ki.. çok sevinmiştim ama tamamen hayal kırıklıgı oldu... :(
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst