gittigidiyor

Löw Gomez'i izledi!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
low-besiktas-macinda--1816816.Jpeg
Beşiktaş ile Kasımpaşa arasındaki mücadeleyi Almanya Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw de izledi.

"Penaltıyı ben atmak istedim" "Keşke gol atmasaydım" Maçın krıtik anı! Kartal puanı son anda kaptı Çalışmalar son sürat
Süper Lig'de dün oynanan Galatasaray-Eskişehirspor maçında sarı-kırmızılı ekipten Lukas Podolski'yi yakından takip eden Löw, bugün de siyah-beyazlıların Alman futbolcusu Mario Gomez'i mercek altına aldı.

Antalyalı minik taraftar Başakşehir'de

Antalya'da, Beşiktaş forması giydikleri için araçlarında taşlı saldırıya uğrayan minik taraftar Ahmet Benzeş ve ailesi de maçı stattan izledi.

Siyah-beyazlı takımın, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşma günü araçları tahrip edilen Ahmet Benzeş ve ailesi, Kasımpaşa maçı öncesi Beşiktaş Kulübü'nün davetlisi olarak İstanbul'a geldi ve maçı ailesiyle kendisine ayrılan yerde izledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst