gittigidiyor

Lumia 650

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya



Giriş seviyesine hitap eden özellikleri ve düşüş fiyatıyla satış rekorları kıran ve neredeyse her mekanda karşımıza çıkan Nokia 520 modeli ardından Microsoft Lumia serisi olarak devam etti. Aradan geçen senelerden sonra sonunda bu modelin yerini alması için geliştirilen Microsoft Lumia 650 modeli ilan edildi. İş odaklı geliştirilen giriş seviyesi Lımia 650 modeli 199 dolar fiyatla satışa sunuluyor. 5 inç ekranlı cihazda parlak ve elmas kesimli anodize alüminyum gövdeye yer veriliyor. Sadece 6.9 mm kalınlıklı cihazın ağırlığıysa 122 gram. İnce gövdeden ötürü batarya kapasitesi 2000 mAh gibi yüksek olmayan bir değer. 8 MP arka ve 5 MP ön kamera içeren telefonda dahili depolama alanı 16 GB ve microSD kart yuvası var. Bu anlamda giriş seviyesine üstün özellikler getiriyor. Windows 10 Mobile işletim sistemi yüklü gelen dördüncü cihaz olmayı başaran Lumia 650’de dört çekirdekli 1.3 GHz Snapdragon 212 işlemci ve sadece 1 GB RAM bulunuyor. Giriş seviyesine hitap ettiği için Continuum desteği yok. Microsoft özel Office uygulamaları, OneDrive, Cortana, işletme seviyesinde güvenlik ve çeşitli diğer iş servisleri dahil edilmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst