gittigidiyor

Lumia 950 ve Lumia 950 XL için İlk Premium Arka Kapakların Fiyatı Belli Oldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft’un Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL için orjinal aksesuarların fiyatları belli olmaya başladı.

lumia-950-ve-lumia-950-xl-icin-ilk-premium-arka-kapaklarin-fiyati-belli-oldu-54644.jpg

Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft, geçtiğimiz hafta Windows 10 Mobile güncellemesi ile satışa sunacağı yeni amiral gemi akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL’nin resmi tanıtımını yapmıştı. Teknoloji dünyasında merak uyandıran bu telefonların yanında Moto Accessories tarafından üretilen orjinal aksesuarlar da oldukça ilgi çekmişti.
Mozo, yaptığı duyuru ile Lumia 950 ve Lumia 950 XL için arka kapakların fiyatlarını da açıkladı. Her iki telefon için de üretilen Premium arka kapaklar 48.50€ / 55$ fiyatla satılacak fakat fiyatların Açıklanmasına rağmen bu yeni aksesuarların ne zaman dağıtımının yapılacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
lumia-950-ve-lumia-950-xl-icin-ilk-premium-arka-kapaklarin-fiyati-belli-oldu-10553-600x547.jpg

Microsoft’un lisanslı resmi aksesuarları olan kapakların ürün açıklamalarında, kapakların kablosuz şarj ve NFC için destek vereceği teyit ediliyor:

  • Gerçek Deri
  • Vakum metal kaplı polikarbonat Premium işleme
  • Dahili QI kablosuz şarj
  • Dahili
  • Çıkarılabilir arka kapak (Microsoft’un orijinal kapağının yerine)
Microsoft’un Lumia akıllı telefonları tanıtımı esnasında bu kapaklar dört farklı renkle dikkat çekerken özellikle Kırmızı renk için yoğun bir talep oluştuğu belirtiliyor. Fakat oluşan bu yoğun talebe rağmen Mozo markalı Lumia 950 ve Lumia 950 XL arka kapakların ilk etapta Siyah, Beyaz ve Kahverengi renklerde satışa sunulacağı belirtiliyor.
Wmpoweruser.com sitesinin ulaştığı bilgilere göre Mozo markalı Lumia 950 ve Lumia 950 XL’nin orjinal aksesuarları bu hafta itibari ile ön siparişe su ulaştı belirtilirken, aksesuarların ön sipariş sahiplerine gönderiminin ne zaman yapılacağı ise bilinmiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst