mehmetkarahanlı
Aktif Üye

Mafia 3 Full indir + Torrent
Mafia oyununu hiç oynamadım aslında ama eminim ki harika bir oyun ve bir o kadar da sürükleyici bir bilgisayar oyunu. Dosya içerisinde crack vs hepsi mevcut. Siz sevgili kullanıcılarımız için hem tek link hem part hem de sıkıştırılmış halini link olarak paylaşıyorum. Mafia 3 oyununu oynayanla, oyundan oldukça memnun. Aşırı gerçekçi oluşu ise ayrı bir harika. Bu oyunu oynayabilmeniz için 64 bit bir işletim sistemine sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca işlemcinizin 'SSE4, SSE4.1 veya SSE4.2'yi destekliyor olması gerekiyor. CPU programı ile programın 'instructions' kısmından destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz. Oyunu oynayabilmeniz için DX11 destekli bir ekran kartınızın da olması gerekiyor. Biraz masraf isteyen bir oyun fakat masrafa değer bir oyuna benziyor açıkçası. Mafia Türkçe yama diye ortalıkta dolanan bir çok dosya var fakat hiç birisi sağlıklı gelmediği için paylaşmadım. Güvenilir bir kaynaktan Türkçe yama sağlar isem sizinle paylaşacağım. MAFIA III [CODEX] olan sürüm 40 gb olup boyutu düşürülmemiş ve tam oyundur, Deluxe EditionRePack ise boyutu 18 gb olup boyutu düşürülmüştür.

Mafia 3 Full Tek Link indir

Turbobit indir
Uptobox indir
Boyut: 40,61 Gb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz
Mafia 3 Partlı Full indir
Turbobit indir
Upterabit indir
Uptobox indir

Turbobit indir
Upterabit indir
Uptobox indir
Mafia III Digital Deluxe EditionRePack Full indir (Boyutu Düşürülmüş)
Turbobit indir
Uptobox indir
Boyut: 18,71 Gb

Turbobit indir
Uptobox indir
Boyut: 18,71 Gb
Mafia 3 CODEX Full Torrent indir
Upterabit indir
Boyut: 102 Kb