gittigidiyor

Mafia'yı Steam ücretsiz dağıtacak...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Mafia.jpg



Oyuncuları 1900’lü yılların mafya dünyasına sokan ve farklı yapısıyla ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Mafia oyunu, şu sıralar 20. yılını kutluyor.


2K Games tarafından yayınlanan ve Illusion Softworks tarafından geliştirilen yapım, ilk olarak 28 Ağustos 2002 tarihinde satışa çıkmıştı.


İlk oyun sevilince, serinin devam oyunları da gelmişti. Özellikle farklı hikaye oyunculardan bir hayli ilgi çekmiş ve devam oyunları da ilgiyle karşılanmıştı. Yakın zamanda Definitive Edition versiyonları da sunulan oyunun bu süreçte hayran kitlesi giderek arttı.


İşte 2K Games, 20 yıldır seriye ilgi gösteren hayranlar için güzel bir jest yapmaya karar vermiş durumda. Serinin 20. yılına özel olarak, ilk oyun ücretsiz bir şekilde dağıtılacak.


Orijinal Mafia oyunu olarak geçen yapımı 1-5 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak Steam sayfası üzerinden elde edebileceksiniz. Bu süre içerisinde oyunu kütüphaneye ekleyecek olursanız oyun, temelli olarak sizin olacak.

Grafikler tatmin edici değil ama unutmayın ki 20 yıl önce sunulmuş olan bir oyundan söz ediyoruz.


https://store.steampowered.com/app/40990/Mafia/
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst