gittigidiyor

Mancini Aysal'dan Milli Takım'ı istedi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
27 Mayıs 2014 Salı

Galatasaray'ın İtalyan hocası transfer listesini ve mesajlarını bıraktı, tatile çıktı. O listenin içeriği ve Başkan Ünal Aysal ile yapılan görüşmenin detayları ortaya çıktı.

oQNpQ9.jpg

Galatasaray’da tek gündem transfer... Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarı çıtasını yükseltmek, Süper Lig’de de şampiyon olup 4. yıldızı takmak için adeta seferber olmuş durumda. Tatile giden Teknik Direktör Mancini’nin Başkan Ünal Aysal ile yaptığı son görüşmeye de bu konu, yani transfer damga vurdu. Yabancı sınırından ötürü sıkıntılı olan İtalyan hocanın, bir kez daha Türk oyuncu vurgusu yaptığı ortaya çıktı. Gelecek sezon kendilerini çok daha zor bir yarışın beklediğini belirten Mancini’nin Aysal’a, “Yaşadığımız sıkıntıların tekrarlanmasını eminim siz de istemezsiniz. Bu nedenle işimizi şansa bırakamayız. En iyi ve genç yerli oyuncular bizde olmalı. Yani Galatasaray adeta bir Türk Milli Takımı gibi olmalı. Sizden sadece bunu istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Yaşlılara yer yok!

Mancini’nin Başkan Aysal ile yaptığı görüşmede bir başka çarpıcı isteği daha olduğu bildirildi. O da yabancı transferiyle ilgili. Drogba’nın ayrılık sürecinde de tavrını gitmesinden yana kullandığı bilinen Aslan’ın teknik patronunun, “Çok büyük paralar ödeyip yaşı ilerlemiş yabancılar almanızı istemiyorum. Çünkü siz de biliyorsunuz ki, o yıldızlar buraya sadece para için geliyor” diyerek kapıyı birçok oyuncuya kapattığı dile getirildi.

dori21

Aktif Üye
Ronaldo ilginç geçmişi o kişi ile ilgili ve finalde kucakladı!

Real Madrid şampiyonlar ve kucaklama vardı sonra Ronaldomedyada az bilinen bir kişi gitti, ama bu CR7 ile onun geçmişi ile manşet yaptı . Ronaldo bir kaç yıl önce futbolla ilgili Fantrau tüm onun başarı Albert adında belirtti . Ben futbol benim başarı için arkadaşım Albert Fantrau teşekkür etmek gerekir . BizU - 18 Kampiopnatin aynı takımda oynadı yöneticileri bize istediklerinde , Spor , gelip anlattı :En çok gollerakademide kim olacak puanları. Maç 3-0 sona erdi . Albert başını ile çok güzel bir gol gerçekleştirmek ,ilk golü yazdı . Üçüncü hedef de o bütünkaleciyi geçti ve ne kaldıtopu neden oldu geçirdim, ama beni takip ve yazdı . Peki neden ben sordummaçtan sonra ,akademi var ? O, " Benden daha iyisin " dedi. Birçok gazetecihikayenin gerçek olup olmadığını sormak için gitti veFantrau şeyi onaylanmış ve hayat orada futbol maçı vardı ve bükülmüş kişi çalışıyor söyledi o_k

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.