gittigidiyor

Mancini işi öğrendi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
31 Mart 2014 Pazartesi

İtalyan hoca, golsüz biten Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarla camiayı bir anda derbi havasına soktu!

eWBqmQ.jpg


Kayseri yenilgisi sonrası, “Bu takımı ben kurmadım” diyerek, camianın hedefi haline gelen Roberto Mancini, Konya maçının ardından sarfettiği sözlerle adeta hedef saptırdı! 0-0’lık beraberlik sonrası, “Futbolda her şey mümkün. Bakarsınız Fenerbahçe’ye 4 gol atarız” diyen İtalyan hocanın, bu düşüncelerinde samimi olup olmadığı bilinmiyor. Ancak bir gerçek var ki, sadece bu cümle bile Mancini’nin, Konya maçında saç-baş yolduran tercihlerini unutturdu.

Kurtarıcısı 19’luk Berk!

19 yaşındaki Berk’i kurtarıcı olarak sahaya süren, 90+3’te Lucas’ı gol atsın diye oyuna almaya çalışan ve bildik notlarını saha içine göndermeye devam eden İtalyan hoca bu sözleriyle derbi ateşini de yakmış oldu. Şampiyonluk treni kaçmış olsa bile Fenerbahçe’ye karşı alınacak derbi zaferi ve Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş bileti olan lig ikinciliği, Roberto Mancini’nin tüm defolarını unutturacak gibi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst