gittigidiyor

ManU Arena'ya Sneijder'i izlemeye geliyor!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
vbk2s.jpg

9 Aralık 2013 Pazartesi

Manchester United, Wesley Sneijder'în peşini bırakmıyor. İngiliz Daily Mail'in haberine göre Moyes'in alternatifleri arasında Sneijder de var.



İngiltere Premier Lig'inde kötü sonuçlar alan ve orta sahaya takviye yapmayı planlayan Manchester United, Wesley Sneijder'i transfer etmek istiyor.

Daily Mail'in haberine göre Wesley Sneijder, teknik direktör David Moyes'ın orta saha alternatifleri arasında. Yıllık ücretinde indirime gitmesi halinde transferin gerçekleşebileceğini belirten haberde Hollandalı güçlü alternatifler arasında gösterildi. Sezon başından bu yana ismi Kırmızı Şeytanlar ile anılan Hollandalı yıldızın sakatlığı dolayısıyla takımdan iznini isteyip yurt dışına çıktığında transfer görüşmesi yaptığı iddia edilmişti.

İzlemeye geliyorlar

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Juventus maçında oynaması beklenen ve kendini bu maça hazırlayan yıldız oyuncu için Manchester United Teknik Direktörü David Moyes'in ekibinden bir gözlemcinin maçı takip edeceği ve Sneijder için notlar alacağı aktarılıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst