gittigidiyor

Mart Ayının Bedava Xbox Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Games with Gold kapsamında Mart ayında Xbox Live Gold üyelerine sunulacak bedava oyunlar açıklandı. İşte Xbox One ve Xbox 360 için gelecek bedava oyunlar

crimes-and-punishments-sherlock-holmes.jpg
Microsoft'un ücretli abonelik gerektiren sosyal oyuncu platformu Xbox Live Gold'un 2016 Mart ayında yayınlanacak olan ücretsiz oyunları belli oldu.
Bilindiği üzere Xbox Live Gold'da her ay Xbox One ve Xbox 360 konsolları için birçok oyun ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Xbox Live Gold aboneleri, abonelikleri bitene kadar bu oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorlar. Üyelikleri bittiğinde ise oyun direk olarak sistemden kaldırılıyor.
games-with-gold.jpg

Xbox Live Gold'un bu ayki ücretsiz oyunlarına baktığımızda direk dikkat çeken yapımlar Crimes and Punishments: Sherlock Holmes ve Borderlandsolarak karşımıza çıkıyor. Diğer iki oyun ise karanlık temasıyla Lords of the Fallen ve Supreme Commander 2 olarak belirlenmiş durumda.
Birbirinden zorlu gizemli vakalarıyla gayet akıcı bir oyun deneyim sunanCrimes and Punishments'ın yanında aksiyon severler için birebir tavsiye edebileceğimiz Borderlands, gelecek ayın favorileri olarak gözüküyor.
lords-of-the-fallen-1455909828.jpg

Xbox One

1 Mart - 31 Mart: Crimes and Punishments: Sherlock Holmes
16 Mart - 15 Nisan: Lords of the Fallen

Xbox 360

1 Mart - 15 Mart: Supreme Commander 2
16 Mart - 31 Mart: Borderlands
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst