gittigidiyor

Mehmet Demirkol: 'Ne ilgisi var'

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
04 Eylül 2015


Usta yorumcu Mehmet Demirkol, NTVSpor'da yayınlanan programda A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'i ağır eleştirdi.

gAv8zZ.jpg


Mehmet Demirkol, NTVSpor'da yayınlanan programda Tütkiye-Letonya maçının ardından basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'i ağır eleştirdi.
Maçtan karelerTürkiye - Letonya maçından kareler


Fatih Terim'in basın toplantısının ardından değerlenditrmede bulunan Mehmet Demirkol, "Hoca belli ki dertlenmiş çıkmış ama bu seviyede bir teknik adam için korkunç bir basın toplantısıydı. Allah aşkına hakemle ne ilgisi var? Terim'in basın toplantısında çok sıkıldım ve hiçbir şey anlamadım. Hoca kusura bakmasın ama böyle basın toplantısı olmaz" dedi.
 

dragon22

Aktif Üye
Katılım
10 Şub 2015
Mesajlar
199
Tepkime puanı
51
Puanları
28
Konum
merkez
tırsa tırsa eleştiri buna denir...yarım ağızla kem küm.......fatih terimi eleştirecek bir babayit aranıyor...türk spor medyasına duyurulur...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst