gittigidiyor

Meitu V4

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Akıllı telefonlar gelişim gösterdikçe bünyesinde barındırmış oldukları işlemci, RAM, kamera özellikleri de büyük bir hızla gelişim gösterdi. Kullanıcılar için bir akıllı telefonda bulunan en önemli özellik ise şüphesiz ki akıllı telefonun ön ve arka bölümünde bulunan kameralar olmakta. Akıllı telefon kullanıcıları, hemen her gün Instagram, Snapchat ve Periscope gibi uygulamalar için telefonlarının ön kameralarını kullanıyorlar. Bununla birlikte akıllı telefonların ön kameraları da gelişiyor. Son olarak Meitu isimli üreticinin iddialı bir selfie telefonu üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bugün ise Meitu internette yer alan iddiaları kesin olarak doğruladı ve yeni selfie odaklı akıllı telefonu olan V4’ü tanıttı. 21 MP selfie kamerasına sahip model aynı şekilde 21 MP değerinde de arka kameraya sahip. Ayrıca 5-inç büyüklüğünde ve 1080 x 1920 pikselçözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olan cihaz, sekiz çekirdekli MediaTek MT6795 işlemciden gücünü alıyor. Yonga seti ve kamera bakımından kullanıcıların şimdiden beğenisini kazanan Meitu V4, 548 Dolar’dan satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst