gittigidiyor

Menajerinden selçuk şahin açıklaması

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Konum
ankara
Spor Toto Süper Lig'in sekizinci haftasında liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da erkenden başlarken,devre arasında sarı lacivertli takımdan ayrılacağı iddia edilen Selçuk Şahin için ilk resmi açıklama geldi.
Ahmet Bulut, Selçuk Şahin'in devre arası takımdan ayrılacağı iddialarını yalanladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Galatasaray derbisinde yenen iki golün sorumlusu olarak tuttuğu ve devre arasında takımdan ayrılmasını istediği iddia edilen Selçuk Şahin hakkındaki iddiaları değerlendiren milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, iddiaları kesin bir dille yalanlarken "Fenerbahçe'nin böyle bir talebi olmadı" ifadelerini kullandı.
SÖZLEŞME İÇİN ERKEN
Fenerbahçe'nin devre arasında Selçuk Şahin'le yollarını ayırmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Bulut, "Oyuncum hakkında böyle bir talep olmadı. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ama yeni sözleşme için şu an çok erken"
KARABULUT'A TEKLİF BEKLEMİYORUM
Sarı lacivertli takımın transferin son günlerinde girişimde bulunduğu iddia edilen Aydın Karabulut'un da menajerliğini yapan Bulut, Bursaspor'da kadro dışı kalan yıldız oyuncu için Fenerbahçe'den herhangi bir teklif beklemediğiklerini belirtirken, "Fenerbahçe'nin Aydın için herhangi bir talebi olacağını sanmıyorum" dedi.
SERDAR'IN SÖZLEŞMESİ VAR
Devre arası stoper transferi yapması beklenen Fenerbahçe'nin Serdar Taşçı ile herhangi bir ilgisi olup olmadığı sorusuna "Serdar'ın Spartak Moskova ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki iddialar kesinlikle gerçek değil" şeklinde konuştu.


Menajerinden Selçuk Şahin açıklaması
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst